Sådan Deaktiveres Grafikkortet På Bundkortet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Grafikkortet På Bundkortet
Sådan Deaktiveres Grafikkortet På Bundkortet

Video: Sådan Deaktiveres Grafikkortet På Bundkortet

Video: Sådan Deaktiveres Grafikkortet På Bundkortet
Video: Sådan monterer du dit grafikkort 2024, Kan
Anonim

Fra tid til anden skal ethvert grafikkort rengøres for støv. Ved langvarig brug bliver ventilatorbladene tilstoppede, og det begynder at lave meget støj. Støv kan også føre til nedbrydning, og dette vil føre til overophedning af grafikkortet og dets svigt. Selvom videoadapteren er uden blæser, sætter støv sig stadig på kølelegemet. Derefter skal du afbryde det fra bundkortet og rense det.

Sådan deaktiveres grafikkortet på bundkortet
Sådan deaktiveres grafikkortet på bundkortet

Nødvendig

  • - Computer;
  • - skruetrækker.

Instruktioner

Trin 1

Følgende instruktioner gælder kun for diskrete grafikkort. Frakobl strømmen fra computeren, og frakobl derefter skærmen fra grafikkortinterfacet. Hvis du ikke vil flytte systemenheden til et andet sted, behøver du ikke afbryde noget andet. Fjern dækslet til systemenheden. Dybest set er sagsdækslerne fastgjort med to skruer, men nogle af dem kan også have låse.

Trin 2

På moderne computere bruges et PCI-Express-stik til at forbinde videokort. AGP-porten er meget mindre almindelig. Se i instruktionerne til dit bundkort, hvilken videokortforbindelsesport det er udstyret med. Find porten på systemkortet. Hvis der ikke er nogen instruktion, skal du bare søge efter enten PCI-Express eller AGP. En af disse porte vil helt sikkert være på dit bundkort. Enheden, der er installeret i porten, er videokortet.

Trin 3

Grafikkortet er fastgjort til sagen med en skrue. Mange moderne kort er også udstyret med ekstra strømstik. De er placeret på bagsiden af videokortet. Hvis du har et sådant kort, skal du trække netledningen ud af det, før du fjerner det fra bundkortet. Skru denne skrue af. Tag nu din videoadapter og træk den blot mod dig. Ingen ekstra indsats er nødvendig. Det skal let fjernes fra forbindelsesstikket. Grafikkortet er nu afbrudt fra systemkortet.

Trin 4

For at geninstallere videoadapteren skal du sætte den i åbningen og trykke let, indtil den klikker på plads. Tilslut eventuelt strøm til videokortet. Til sidst skrues det fast på computerbunden. Luk låget på systemenheden.

Anbefalede: