Hvordan Kan Windows-genvejstaster Forbedre Brugerens Hastighed På En Computer?

Hvordan Kan Windows-genvejstaster Forbedre Brugerens Hastighed På En Computer?
Hvordan Kan Windows-genvejstaster Forbedre Brugerens Hastighed På En Computer?
Anonim

Brug af de vigtigste genvejstaster i de programmer, der er installeret på computeren, kan gøre arbejdet på computeren hurtigere.

Hvordan kan Windows-genvejstaster forbedre brugerens hastighed på en computer?
Hvordan kan Windows-genvejstaster forbedre brugerens hastighed på en computer?

I processen med at arbejde i programmer installeret på Windows OS udfører vi kedelige gentagne handlinger. De kan let udskiftes med korte tryk på specielle tastaturkombinationer, de såkaldte genvejstaster.

Lad os tage et eksempel. I teksteditorer er det meget praktisk at bruge evnen til at vælge, kopiere, klippe og indsætte tekstfragmenter ikke med musen, men fra tastaturet. Dette gøres som følger: For at vælge skal du holde Skift-knappen nede og derefter klikke på højre / venstre pil afhængigt af hvor det valgte tekstfragment er placeret - til venstre eller til højre for markøren (hvis tekstfragmentet er store, brug også op / ned-pilene). Når det ønskede tekstfragment er valgt, skal du slippe de trykkede knapper og kopiere det valgte fragment ved samtidig at trykke på Ctrl og C. Efter at have trykket på denne kombination vises den valgte tekst i udklipsholderen og er klar til indsættelse i ethvert tekstdokument. For at det vises på skærmen skal du bare trykke på Ctrl + V.

På samme måde som i eksemplet ovenfor fungerer andre tastaturgenveje også. Her er de vigtigste:

  • Ctrl + X - klip det valgte element,
  • Ctrl + Z - fortryd den sidste handling (i nogle programmer kan du trykke på denne kombination flere gange for at fortryde flere handlinger),
  • Alt + TAB - skift mellem kørende programmer,
  • Alt + F4 - luk det aktive program eller afslut det aktive program,
  • Ctrl + A - vælg hele billedet eller teksten,
  • Ctrl + P - udskriv dokumentet,
  • Ctrl + S - gem de ændringer, der er foretaget i den eksisterende fil.

i programmerne kan du finde tip om tastaturgenveje, der er tilgængelige i denne særlige software. Jeg råder dig til at gøre dig fortrolig med mindst de mest grundlæggende tastaturgenveje, fordi hastigheden på mit arbejde i mange programmer er steget, det er blevet lettere at arbejde.

Af den måde har mange spil, der kræver en høj reaktionshastighed, deres egne genvejstaster, som også kan tilpasses, så de passer til dine behov. Brug af genvejstaster i spil er virkelig meget praktisk, da du kan bruge begge hænder til at kontrollere karakteren.

Anbefalede: