Sådan Tilsluttes Et Computerdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Computerdrev
Sådan Tilsluttes Et Computerdrev

Video: Sådan Tilsluttes Et Computerdrev

Video: Sådan Tilsluttes Et Computerdrev
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Kan
Anonim

En moderne computer, selvom den er pålidelig, men desværre kan individuelle noder i den mislykkes. Optiske diskdrev er især tilbøjelige til at gå i stykker på grund af deres kompleksitet og det store antal mekaniske dele. Men det er let at udskifte.

Sådan tilsluttes et computerdrev
Sådan tilsluttes et computerdrev

Nødvendig

Computer, drev, ikke-magnetisk krølletrækker, IDE-kabel eller SATA-interfacekabel (afhængigt af det anvendte drevinterface), Molex 4-pin> SATA-adapter, PCI-adapter eller IDE til SATA-interface-adapter

Instruktioner

Trin 1

Sluk for din computer. Frakobl netværkskablet fra strømforsyningen. Skru skruerne, der holder husdækslerne af, og fjern dem. Hvis det er nødvendigt at fjerne det defekte drev, skal du skrue de 4 skruer, der holder det i huset, samt grænsefladen og strømkablerne. Træk det defekte drev ud af huset og ud af huset.

Trin 2

Hvis du monterer et ekstra eller første drev, skal du fjerne plastikværket fra forsiden af computeren og afbryde metaldækslet. Sæt drevet i computerhuset, og fastgør det med skruer, 4 på hver side. Tilslut netværks- og interfacekabler til det. Hvis dit drev har en SATA-strømgrænseflade, og din strømforsyning ikke har de nødvendige stik, skal du bruge en Molex 4-polet strømadapter.

Trin 3

Hvis du ikke har ledige slots til tilslutning af et drev, kan du bruge en PCI-adapter, der giver yderligere forbindelsespunkter til IDE- og SATA-enheder. I de fleste tilfælde mister du dog muligheden for at starte direkte fra optiske drev. Hvis din computer og drevet har forskellige grænseflader, ville det være mere hensigtsmæssigt at bruge en adapter - en grænsefladekonverter, i dette tilfælde bevares drevets fulde funktionalitet.

Trin 4

Dobbeltkontrol, om drevet er tilsluttet korrekt. Luk dækslerne til systemenheden, og stram dem med skruerne.

Anbefalede: