Sådan Slettes En Søgning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En Søgning
Sådan Slettes En Søgning

Video: Sådan Slettes En Søgning

Video: Sådan Slettes En Søgning
Video: Skat for begyndere: sådan forstår du din årsopgørelse. - Borgerservice to go 2024, Kan
Anonim

Søgefunktionen på computeren er meget praktisk: du behøver ikke at kigge gennem hver mappe på jagt efter den ønskede fil, systemet vil gøre alt selv. Det er ikke svært for en erfaren bruger at åbne søgevinduet og lukke det. Men en nybegynder kan have problemer med at deaktivere søgefunktionen.

Sådan slettes en søgning
Sådan slettes en søgning

Instruktioner

Trin 1

Søgefeltet kan kaldes på forskellige måder. Hvis du åbnede det gennem menuen "Start" og kommandoen "Søg", skal du bare lukke vinduet på den sædvanlige måde: venstreklik på ikonet X i øverste højre hjørne af vinduet. Du kan også bruge tastaturet. Tryk på alt="Image" -tasten, og mens du holder den nede, F4-tasten - vinduet lukkes.

Trin 2

Hvis du ringede til søgefunktionen fra en hvilken som helst anden mappe ved at klikke på den tilsvarende knap øverst i vinduet, kan du lukke søgningen på samme måde. Klik igen på knappen "Søg" øverst i mappevinduet - søgeformularen forsvinder, mappen ser normalt ud.

Trin 3

Hvis du pludselig kun har den øverste menulinje i mappevinduet, og knapperne er forsvundet, skal du konfigurere vinduesvisningen igen. For at returnere knapperne skal du klikke på den øverste menulinje med højre museknap. I rullemenuen skal du indstille markøren overfor linjen "Almindelige knapper".

Trin 4

Browsere har også en søgemulighed, og husk, hvad brugeren ledte efter med passende indstillinger. Hvis du vil have, at din browser ikke skal registrere, hvad du lige søgte på Internettet, skal du indstille de relevante indstillinger.

Trin 5

Brug af Mozilla Firefox-browseren som et eksempel: Start browseren på den sædvanlige måde. I det øverste menulinje skal du vælge punktet "Værktøjer". I rullemenuen skal du venstreklikke på linjen "Indstillinger" - en ny dialogboks åbnes.

Trin 6

Gå til fanen "Privatliv" i det vindue, der åbnes. I gruppen "Historie" skal du bruge rullelisten i feltet "Firefox" til at indstille værdien "Kan ikke huske historie". Klik på OK for at de nye indstillinger skal træde i kraft.

Trin 7

For at rydde din browsers form og søgehistorik skal du vælge Værktøjer fra den øverste menulinje. Venstreklik på rullemenuen på linjen "Slet nyere historie". I den dialogboks, der vises, skal du placere en markør i feltet overfor påskriften "Formularer og søgehistorik", klikke på knappen "Ryd nu" og bekræfte kommandoen.

Anbefalede: