Sådan Oprettes En Animeret Knap

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Animeret Knap
Sådan Oprettes En Animeret Knap

Video: Sådan Oprettes En Animeret Knap

Video: Sådan Oprettes En Animeret Knap
Video: Ein Deutsches Requiem – Auf den Proben mit Christoph Altstaedt | Volksoper Wien/Wiener Staatsballett 2024, Kan
Anonim

Design af websteder er meget vigtigt for, hvordan de i sidste ende opfattes af besøgende. Folk skal opleve æstetisk fornøjelse, mens de er på siderne på webstedet, såvel som disse sider skal være praktiske og funktionelle for dem. Intet websted er komplet uden navigationsknapper, og dit websted vil se funktionelt og smukt ud på samme tid, hvis du gør disse knapper animerede.

Sådan oprettes en animeret knap
Sådan oprettes en animeret knap

Instruktioner

Trin 1

Grafiske knapper er i modsætning til tekstknapper synlige på siderne og er lette for læsere at huske. Brug Corel Draw til at oprette animerede knapper. Opret et nyt dokument, og tegn et blankt, hvor knappen vises i flere visninger, både i den pressede og ikke pressede tilstand.

Trin 2

For at tegne en knap skal du vælge det relevante værktøj fra værktøjskassen og tegne et afrundet rektangel. Fyld rektanglet med sort, kopier det derefter, og flyt kopien til venstre og op. Fyld det andet rektangel med hvidt.

Trin 3

Skriv dens navn på den tomme knap, og tilføj en sort kontur til teksten. Gør teksten hvid. Åbn nu Effects Rollover-menuen ved at fremhæve knappen og klikke på indstillingen Opret rollover. Du vil se Normal på statuslinjen.

Trin 4

For at ændre billedet af en knap skal du højreklikke på den og vælge indstillingen Rediger overførsel i genvejsmenuen. En ny internetværktøjslinje åbnes. Tegn yderligere knappositioner, som derefter ændres efter hinanden og skaber en animationseffekt.

Trin 5

På venstre side af internetpanelet skal du klikke på knappen Over og redigere knappen for at fjerne omridset af teksten. Fyld teksten med sort for at oprette en anden version af den i animationen. Tryk nu på ned-knappen og træk den sidste version af knappen, når den trykkes.

Trin 6

Flyt teksten og det hvide rektangel ned til højre, og skub det sorte rektangel op til venstre. Klik nu på Finish Editing Rollover-knappen.

Trin 7

Gem knappen sammen med den kode, som du kan bruge til at ændre udseendet på objekter på websiden. På denne måde kan du tegne enhver form for knap med ethvert design.

Anbefalede: