Sådan Betaler Du I ITunes

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du I ITunes
Sådan Betaler Du I ITunes

Video: Sådan Betaler Du I ITunes

Video: Sådan Betaler Du I ITunes
Video: Sådan solgte David og co. Dinero 2024, Kan
Anonim

For at betale for køb i iTunes-butikken skal du oprette en konto med et kreditkort tilknyttet. Du kan gøre dette ved hjælp af programgrænsefladen. Ved at linke kortet kan du købe applikationer og bøger i Apple-butikker.

Sådan betaler du i iTunes
Sådan betaler du i iTunes

Instruktioner

Trin 1

Download iTunes-software fra Apples officielle hjemmeside. Det er placeret i den øverste navigationsmenu på ressourcen i sektionen med samme navn. Kør den downloadede fil, og følg instruktionerne fra installationsprogrammet.

Trin 2

Start det installerede iTunes, og gå til afsnittet "Butik" - "Login". Klik på knappen Opret Apple ID, og indtast de nødvendige oplysninger i programvinduet. På samme side skal du indtaste dine bankkortoplysninger og klikke på "Næste". Efter afslutningen af handlingen skal du gå til din postkasse og bekræfte oprettelsen af en konto efter modtagelse af brevet.

Trin 3

Log ind på din Apple-konto ved hjælp af den samme butik - Log ind. Når en dialogboks vises for at få vist oplysningerne, skal du trykke på knappen "Vis". Indtast dine betalingsoplysninger, og udfyld de krævede felter, og klik derefter på knappen "Næste".

Trin 4

For at ændre dine betalingsoplysninger skal du starte iTunes og logge ind i appbutikken. Klik derefter på afsnittet "Butik" - "Vis konto". Indtast din adgangskode igen, og klik på knappen "Skift" til højre for den angivne betalingstype. Når du har foretaget alle indstillingerne, skal du klikke på "Udfør".

Trin 5

Når du har linket kortet, skal du gå til butikskategorien og vælge de programmer, du har brug for. Hvis applikationen er betalt, skal du klikke på knappen, der angiver prisen i applikationsvinduet. Bekræft debiteringen ved at indtaste din adgangskode til kontoen og følge instruktionerne på skærmen. Efter afslutningen af proceduren debiteres pengene fra dit kort, og du kan installere det hjælpeprogram, du vælger.

Trin 6

Når du har valgt det program, du har brug for, skal du slutte din enhed til computeren ved hjælp af et kabel for at udføre synkroniseringsproceduren og tilføje købte filer.

Anbefalede: