Sådan Ser Du åbne Porte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du åbne Porte
Sådan Ser Du åbne Porte

Video: Sådan Ser Du åbne Porte

Video: Sådan Ser Du åbne Porte
Video: Kun den 27. september kan du ændre din skæbne og sige stærke ord en dag 2024, Kan
Anonim

Der er flere måder at se åbne porte på. Det skal bemærkes, at nogle åbne porte kan være en potentiel trussel mod operativsystemet, og hvis en sådan port faktisk identificeres, skal problemet rettes hurtigst muligt.

Sådan ser du åbne porte
Sådan ser du åbne porte

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du straks tage højde for, at en åben og potentielt farlig port i systemet sandsynligvis indikerer, at computeren har et meget ineffektivt beskyttelsesværktøj. Hvis Internettet konstant bruges, er det simpelthen nødvendigt at sikre operativsystemets sikkerhed. For at gøre dette skal du installere et effektivt antivirusprogram (for eksempel Kaspersky Internet Security). I stedet for god beskyttelse bruges der ofte små gratis applikationer, som desværre ikke kan give systemet fuldstændig sikkerhed.

Trin 2

Den nemmeste måde at se porte på er med en online check. For at gøre det skal du bare følge linket https://2ip.ru/port-scaner og vent derefter på resultaterne. Hvis der under kontrollen findes en potentiel fare (LYT i rødt), skal du skrive oplysningerne om porten separat ned i et notesblok, da dette hurtigst muligt skal rettes

Trin 3

Du kan hurtigt løse problemet med et lille værktøj, der ikke kræver installation. Det kaldes Windows Worms Doors Cleaner med kun en funktion: lukning af potentielt farlige porte. Du kan downloade applikationen her https://2ip.ru/download/wwdc.exe. Én gang scannerporten. Derefter skal du genstarte din computer. Det skal også bemærkes, at dette ikke forhindrer, at der opstår et sådant problem igen, denne handling udføres for så at sige sikkerhed hurtigt, men i fremtiden er det nødvendigt at installere yderligere og mere effektiv beskyttelse

Trin 4

Når du har lukket en potentielt farlig port, skal du scanne din computer grundigt ved hjælp af sikkerhedssoftware. Hvis du ikke ønsker at bruge penge på at beskytte din computer, kan du bruge det gratis CureIt-program eller det engangs Kaspersky Virus Removal Tool. Det tilrådes også at installere en firewall (f.eks. Comodo Internet Security).

Anbefalede: