Sådan Installeres En Nøgle På Kaspersky

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres En Nøgle På Kaspersky
Sådan Installeres En Nøgle På Kaspersky

Video: Sådan Installeres En Nøgle På Kaspersky

Video: Sådan Installeres En Nøgle På Kaspersky
Video: Kaspersky Total Security 2021 License KEY to 2024 | License Key 100% Working 2024, April
Anonim

Ethvert licenseret program har en aktiveringsnøgle, uden hvilken den ikke kan installeres, og uden hvilken den ikke fungerer. Når du køber et nyt program, er der en standard aktiveringskode i form af engelske bogstaver og tal, arrangeret i grupper i tilfældig rækkefølge. Det samme gælder for Kasperskys antivirussoftware.

Sådan installeres en nøgle på Kaspersky
Sådan installeres en nøgle på Kaspersky

Nødvendig

  • - internettet;
  • - computer.

Instruktioner

Trin 1

Hvis Kaspersky-applikationen allerede er installeret på din personlige computer, og licensen er udløbet, holder værktøjet op med at arbejde, indtil du indtaster nøglen. Hvordan gør man det? Først og fremmest skal du kontakte programudvikleren for en ny nøgle, det vil sige for en licensfornyelse. For at få en nøgle skal du gå direkte til Kaspersky-webstedet på www.kaspersky.com. Udfyld en ansøgning på den, betal for licensfornyelsen, og nøglen sendes til din e-mail-adresse (e-mail). Indtast alle data korrekt, så systemet sender dig dataene med nøglen.

Trin 2

Når du modtager nøglen, skal du kopiere den til enhver mappe på din computer. Du kan bare placere det på dit skrivebord. Indtast programmet. Du vil se et vindue, der beder dig om at indtaste en aktiveringskode eller nøgle. Aktiveringskoden er allerede forældet, så spring disse punkter over, og vær opmærksom på den tomme linje nedenfor. Du har muligvis ikke en sådan linje, men emnet "Brug nøglen" eller "Indtast aktiveringskoden" vises. Klik på denne kolonne med venstre museknap.

Trin 3

Da nøglen er kodet information, kan du ikke selv indtaste data i strengen. Angiv stien til nøglens lagerplacering på din computer (nøglen ligner flere blå firkanter, hvoraf den ene er faldet ud af rækken; nøglenavnet er skrevet i tal). For at specificere stien til nøglen skal du klikke på knappen "Gennemse". På den liste, der åbnes, skal du vælge den mappe, hvor du placerede den nøgle, der blev sendt til dig. Angiv f.eks. "Desktop". Dette åbner en liste over alt på dit skrivebord. Højreklik på nøgleikonet. Alle vinduer lukkes, og linjen med nøglen angiver placeringen af dens opbevaring. Klik på knappen "Næste" for at programmet skal aktiveres og arbejde igen i den foregående tilstand.

Anbefalede: