Sådan Gemmes Data Fra Disken

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gemmes Data Fra Disken
Sådan Gemmes Data Fra Disken

Video: Sådan Gemmes Data Fra Disken

Video: Sådan Gemmes Data Fra Disken
Video: Agrohoroskop til skæring og rodning af stiklinger i oktober 2021 Plus en måde at rodfæste i efteråre 2024, Kan
Anonim

Når du geninstallerer operativsystemet, er der en risiko for at miste vigtige data. Dette gælder især i situationer, hvor harddisken ikke er opdelt i flere lokale diske. Problemet med informationssikkerhed kan løses på forskellige måder.

Sådan gemmes data fra disken
Sådan gemmes data fra disken

Nødvendig

  • - Partition Manager;
  • - den anden computer.

Instruktioner

Trin 1

Prøv først at starte dit operativsystem i fejlsikret tilstand. Hvis du ser den ønskede harddisk, skal du kopiere vigtige oplysninger til eksterne drev. Husk at mange diskbrændingsprogrammer sandsynligvis ikke kører i fejlsikret tilstand.

Trin 2

Hvis operativsystemet er helt ubrugeligt, skal du bruge en anden computer til at gemme oplysningerne. Fjern harddisken fra systemenheden. Tilslut harddisken til den anden pc's bundkort.

Trin 3

Tænd denne computer, og indlæs det operativsystem, der er installeret på dens harddisk. Nu kan du blot kopiere vigtige oplysninger fra en harddisk til en anden. Denne metode er den enkleste, men ikke den bedste.

Trin 4

Opret en ekstra partition på din harddisk. Dette sparer dig for at skulle bekymre dig om sikkerheden ved vigtige filer i fremtiden. Installer programmet Partition Manager.

Trin 5

Genstart din computer. Åbn det installerede værktøj. Gå til menuen "Guider", og vælg "Hurtig oprettelse af sektion". Angiv størrelsen på den nye lokale disk, og klik på Næste.

Trin 6

Indstil størrelsen på den nye lokale disk. Klik på knappen Afslut. Gå til menuen "Ændringer" og vælg "Anvend fysisk". Vent til din computer genstarter. Når du har oprettet en ny lokal disk, skal du kopiere de nødvendige filer til den.

Trin 7

Brug en startbar disk med Partition Manager eller Acronis Disk Director, hvis du ikke kan tilslutte harddisken til en anden pc. Start det valgte program. Opret en ny partition for at installere operativsystemet.

Trin 8

Installer en ny kopi af Windows på en ny partition. Fjern resterne af det gamle system. Alle dine filer bevares i deres oprindelige tilstand.

Anbefalede: