Sådan Gemmes Data Fra Din Harddisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gemmes Data Fra Din Harddisk
Sådan Gemmes Data Fra Din Harddisk

Video: Sådan Gemmes Data Fra Din Harddisk

Video: Sådan Gemmes Data Fra Din Harddisk
Video: Sådan Sætter du din sekundære harddisk op! (Windows 7, 8 u0026 10 - VIRKER!) 2024, Kan
Anonim

Mange brugere har svært ved at gemme vigtige data fra harddisken efter et operativsystemnedbrud. Der er flere dokumenterede teknikker til løsning af dette problem.

Sådan gemmes data fra din harddisk
Sådan gemmes data fra din harddisk

Nødvendig

  • - Partition Manager;
  • - Windows installationsdisk.

Instruktioner

Trin 1

Prøv først at forbinde din harddisk til en anden computer. Sluk for din pc, og fjern dækslet fra systemenheden. Fjern harddisken fra stikket og frakobl kablerne fra den. Installer denne harddisk i en anden systemenhed.

Trin 2

Tænd for den anden pc. Kopier oplysningerne fra din harddisk til et andet medium. Hvis dette ikke er muligt, skal du oprette en ekstra partition på din harddisk.

Trin 3

Installer Partition Manager, og genstart computeren. Kør applikationen. Åbn fanen "Guider". Vælg "Opret sektion".

Trin 4

Aktiver funktionen Avanceret tilstand. Tryk på knappen Næste for at gå til den næste menu. Vælg en harddisk eller dens partition, hvorfra ledig plads vil blive adskilt for at oprette en ny lydstyrke. Bemærk, at det er mest rimeligt ikke at oprette en ny partition, som du vil kopiere vigtige data til, men at forberede lydstyrken til installation af operativsystemet på den.

Trin 5

Angiv størrelsen på den fremtidige lokale partition. Aktivér elementet "Opret logisk drev" og klik på knappen "Næste". Vælg lydsystemets filsystemtype, og luk denne menu.

Trin 6

Klik på knappen Anvend afventende ændringer. Vent til den nye volumenoprettelsesproces er afsluttet. Tilslut harddisken til din gamle computer. Installer operativsystemet på harddiskpartitionen, der er oprettet til dette formål.

Trin 7

Hvis du ikke har mulighed for at forbinde harddisken til en anden pc, skal du installere det nye operativsystem på en ikke-systempartition på harddisken. Derefter skal du oprette en ny partition og geninstallere operativsystemet ved hjælp af den nye lydstyrke. Denne proces tager længere tid, men den kræver ikke en anden computer.

Anbefalede: