Sådan Tilsluttes Et Sata-drev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Sata-drev
Sådan Tilsluttes Et Sata-drev

Video: Sådan Tilsluttes Et Sata-drev

Video: Sådan Tilsluttes Et Sata-drev
Video: Только 27 сентября измените свою судьбу скажите сильные слова один день 2024, Kan
Anonim

Sata-grænsefladen er i øjeblikket den mest bekvemme måde at forbinde lagringsmedier til en computer med højhastigheds dataoverførsel. Stikkene tager også et mindre fodaftryk, hvilket forlænger enhedens levetid betydeligt. Tilslutning af et diskettedrev via Sata tager betydeligt kortere tid end at installere medier i et velkendt scenario.

Sådan tilsluttes et sata-drev
Sådan tilsluttes et sata-drev

Nødvendig

skruetrækker eller skruetrækker

Instruktioner

Trin 1

Sluk for computeren, og tag stikket ud af strømkilden. Brug en skruetrækker eller skruetrækker til at skrue fastgørelseselementerne på systemenhedens sidevægge af. Hvis det er første gang, du åbner låget på din computer, skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af garantimærker: Hvis garantiperioden endnu ikke er udløbet, kan dette annullere sælgerens eller enhedsproducentens garanti.

Trin 2

Vælg den optimale placering af drevet, så det er i ventilationszonen, da drevet har tendens til at blive varmt, hvilket påvirker den samlede temperatur. Sørg for, at kablerne ikke forstyrrer computerens funktion og kommer i kontakt med bundkortet og andre enheder. de bør heller ikke røre ved køler på nogen måde. Hvis du har mange lagerenheder installeret på din computer, er det bedst at installere et ekstra kølesystem.

Trin 3

Installer det optiske drev til den ønskede position, mens du fastgør det sikkert med specielle skruer, de kan komme med drevet eller sælges i en computerbutik, mange af dem adskiller sig endda med hensyn til enhedstype. Det er bedst ikke at bruge almindelige bolte, når du installerer computerhardware.

Trin 4

Tilslut Sata-kablet til stikket med det tilsvarende navn på bundkortet. Når du forbinder enheder via denne grænseflade, betyder det slet ikke noget, hvilken slags lagringsmedie der er tilsluttet det. Tilslut den anden ende af båndkablet til stikket på drevet. Find den ubrugte ledning fra strømforsyningen, tilslut den til drevet, og arranger alle ledninger i den rigtige rækkefølge.

Trin 5

Tænd for din computer. Installation af et drev via Sata kræver ikke yderligere trin, når du tænder computeren. Ved opstart skal tilstedeværelsen af et nyt drev automatisk registreres.

Anbefalede: