Sådan Skjules En Sektion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skjules En Sektion
Sådan Skjules En Sektion

Video: Sådan Skjules En Sektion

Video: Sådan Skjules En Sektion
Video: Haircut kaskad från och till! 2024, Kan
Anonim

Der kan være forskellige grunde til at skjule en eller flere partitioner på en harddisk. Nogle mennesker keder sig bare med det unødvendige partitionsikon i menuen Denne computer, mens andre vil skjule det for nysgerrige øjne.

Sådan skjules en sektion
Sådan skjules en sektion

Nødvendig

Partition Manager

Instruktioner

Trin 1

Prøv at skjule den valgte partition ved hjælp af Windows-kommandolinjen. Åbn menuen "Start", og klik på "Kør" eller tryk bare på Win og R. Tast kommandoen cmd i det vindue, der vises, og tryk på Enter-tasten. Skriv kommandopartiet, og tryk på Enter igen.

Trin 2

Indtast linjelisten. En liste over eksisterende harddiskpartitioner vises i programmets arbejdsvindue. Drevbogstavet vil være overfor drevnummeret. Vælg den ønskede disk ved at indtaste kommandoen select volume 2 (nummeret er partitionsnummeret). Skriv nu Fjern bogstav D. I dette tilfælde er D det bogstav, som systemet tildeler den anden partition. Det skjulte drev vises ikke længere efter genstart af computeren.

Trin 3

Hvis denne metode er for kompliceret for dig, skal du åbne kontrolpanelet og gå til menuen "System og sikkerhed". Åbn "Computeradministration". Det findes i menuen Administration. Gå til linjen "Diskhåndtering".

Trin 4

Højreklik på den ønskede partition på harddisken. Vælg Skift drevbogstav. Klik på knappen "Slet" i den menu, der åbnes, og bekræft udførelsen af denne procedure. Genstart din computer.

Trin 5

Hvis du ikke har adgang til denne funktion, skal du installere Partition Manager-programmet. Kør det, og vælg "Avanceret brugertilstand". Vent til et nyt vindue åbnes. Højreklik på det ønskede lokale drev, og vælg "Skjul partition". Klik på knappen "Ja" i det vindue, der vises. Åbn nu menuen Ændringer, og aktiver de nye harddiskindstillinger. Du kan også bruge programmer som Acronis Disk Director, HideFolder og WinGuard.

Trin 6

Der er mange muligheder for at skjule harddiskpartitionen. Vælg den, der passer bedst til dig. Det skal bemærkes, at diske, der er skjult på de to første måder, kan vises i nogle programmer, for eksempel Total Commander.

Anbefalede: