Sådan Overføres XP Til Et Andet Drev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres XP Til Et Andet Drev
Sådan Overføres XP Til Et Andet Drev

Video: Sådan Overføres XP Til Et Andet Drev

Video: Sådan Overføres XP Til Et Andet Drev
Video: XP Tricks to Reach Level 225 EASY in Fortnite! 2024, Kan
Anonim

I sjældne situationer bliver det nødvendigt at overføre operativsystemet til en anden harddisk. Normalt bruges denne proces til hurtigt at kopiere en fungerende version af Windows, når du ændrer en harddisk.

Sådan overføres XP til et andet drev
Sådan overføres XP til et andet drev

Nødvendig

Partition Manager

Instruktioner

Trin 1

Prøv først at bruge Partition Manager. Det vil spare dig for mulige ubehagelige konsekvenser, fordi du med sin hjælp opretter en nøjagtig kopi af systempartitionen på harddisken. Installer den Partition Manager-version, der fungerer i Windows XP-miljøet.

Trin 2

Tilslut den nye harddisk, som du vil overføre Windows XP-operativsystemet til, og tænd computeren. Start Partition Manager. Forbered den nye harddisk til indlæsning af operativsystemet på den.

Trin 3

Subtiliteten er, at for at kunne skabe en ny partition, hvor den kopierede version af Windows XP skal placeres, skal du have et ikke-allokeret diskområde og ikke en ren, færdiglavet lokal disk. Vælg en af harddiskpartitionerne, hvis størrelse er velegnet til installation af Windows XP og programmer på den (mere end 15 GB).

Trin 4

Højreklik på den, og vælg "Slet sektion". Bekræft starten på sletningsprocessen for partitionen. Klik på knappen Anvend afventende ændringer. Genstart din computer. Start Partition Manager igen.

Trin 5

Åbn nu menuen "Guider", og vælg funktionen "Kopier sektion". I det vindue, der åbnes, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Power user mode" -elementet og klikke på knappen "Next".

Trin 6

I det nye vindue skal du angive den slettede partition på den nye harddisk (ikke-allokeret område) og klikke på knappen "Næste". Indstil størrelsen på den lokale disk, hvor kopien af operativsystemet skal være. Klik på "Næste". I det næste vindue skal du blot klikke på knappen "Udfør".

Trin 7

Åbn nu menuen "Ændringer". Klik på elementet "Anvend ændringer". Computeren genstarter, og programmet fortsætter med at kopiere partitionen i DOS-tilstand.

Anbefalede: