Sådan åbnes En Mappe Ved Opstart

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes En Mappe Ved Opstart
Sådan åbnes En Mappe Ved Opstart

Video: Sådan åbnes En Mappe Ved Opstart

Video: Sådan åbnes En Mappe Ved Opstart
Video: Сводные таблицы Excel с нуля до профи за полчаса + Дэшборды! | 1-ое Видео курса "Сводные Таблицы" 2024, April
Anonim

Nogle brugere begynder altid at arbejde på en computer ved at starte et bestemt program eller ved at åbne en bestemt mappe. Selvfølgelig kan du bringe genveje til alle nødvendige mapper og applikationer til "Desktop" eller Quick Launch-linjen. Men du kan åbne den ønskede mappe, når systemet starter i automatisk tilstand.

Sådan åbnes en mappe ved opstart
Sådan åbnes en mappe ved opstart

Instruktioner

Trin 1

For at åbne den mappe, du har brug for, hver gang du starter din computer, skal du tilføje den til opstart. Dette kan gøres på flere måder. Hvis den ønskede mappe vises i Start-menuen, skal du føje den til Startup-mappen lige i Start-menuen. For at gøre dette skal du flytte markøren til ikonet for den ønskede mappe, og mens du holder venstre museknap nede, flytter den til afsnittet "Opstart". Mappen åbnes automatisk næste gang systemet starter.

Trin 2

Hvis den ønskede mappe ikke er i startmenuen, skal du tilføje den selv. For at gøre dette skal du højreklikke på knappen "Start" og vælge "Egenskaber" i rullemenuen. En ny dialogboks åbnes. Du kan kalde det på en anden måde. Gennem menuen "Start" skal du åbne "Kontrolpanel" og klikke i kategorien "Udseende og temaer" på "Aktivitetslinje og startmenu" -komponenten med venstre museknap. Tredje mulighed: højreklik på "Proceslinjen" og vælg "Egenskaber" i rullemenuen.

Trin 3

I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen Start Menu og sørge for, at markøren er indstillet til feltet Klassisk startmenu. Klik på knappen "Konfigurer" placeret overfor det valgte felt - en yderligere dialogboks åbnes. Klik på knappen "Tilføj" i den, og i vinduet "Opret genvej" angiv stien til den mappe, du har brug for. Angiv placeringen for genvejen til mappen "Hovedmenu". Gem ændringer, og luk vinduer. Åbn menuen Start, og tilføj genvejen til mappen til opstart som beskrevet i første trin.

Trin 4

Der er også en anden måde. Opret en genvej til den mappe, du har brug for. For at gøre dette skal du højreklikke på ikonet og vælge kommandoen "Send" i rullemenuen, vælge kommandoen "Desktop (Opret genvej)" i undermenuen. Åbn den disk, hvor systemet er installeret, gennem komponenten "Denne computer", og åbn derefter mappen Dokumenter og indstillinger. Efterfølgende sti: Admin / Hovedmenu / Programmer / Opstart.

Trin 5

Klik på "Desktop" på den oprettede genvej til mappen med højre museknap, og vælg kommandoen "Cut" i rullemenuen. Gå til mappen "Startup", du åbnede, og højreklik på en af dens ledige pladser. Vælg "Sæt ind" i rullemenuen. Alternativt kan du placere markøren på genvejen til den ønskede mappe og trække denne genvej til startmappen, mens du holder venstre museknap nede.

Anbefalede: