Sådan Reduceres Afstanden Mellem Afsnit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Afstanden Mellem Afsnit
Sådan Reduceres Afstanden Mellem Afsnit

Video: Sådan Reduceres Afstanden Mellem Afsnit

Video: Sådan Reduceres Afstanden Mellem Afsnit
Video: Оригинальная и нарядная летняя кофточка спицами. Часть 2. Заключительная. 2024, Kan
Anonim

Editoren Microsoft Office Word (og lignende) giver mulighed for at designe tekst i overensstemmelse med brugerens ønsker. Mange redigeringsfunktioner anvendes automatisk, hvis de ikke er nødvendige, kan brugeren selv rette teksten. Så for at reducere afstanden mellem afsnit skal du udføre flere handlinger.

Sådan reduceres afstanden mellem afsnit
Sådan reduceres afstanden mellem afsnit

Instruktioner

Trin 1

Meget afhænger af, hvilke værktøjer der blev brugt til at skabe afstanden mellem afsnit. Hvis du indrykker med Enter-tasten, skal du flytte musemarkøren over det første udskrivbare tegn i det næste afsnit og trykke på Backspace-tasten så mange gange som nødvendigt.

Trin 2

Mellemrum og afsnitstegn, der bruges til at skabe indrykninger og mellemrum, er skjulte formateringstegn; de er normalt skjulte. For at finde ud af, hvor mange "usynlige" udskrivbare tegn, du skal fjerne, skal du gå til fanen "Hjem" og klikke i afsnittet "Afsnit" på symbolet "¶".

Trin 3

For at reducere antallet af trin kan du vælge med musen afstanden fra det sidste udskrivbare tegn i et afsnit til det første udskrivbare tegn i det næste afsnit og trykke én gang på Enter eller Delete.

Trin 4

Hvis din tekst ikke har ekstra afsnitstegn, skal du ændre tekststilen. For at gøre dette skal du gå til fanen "Hjem" og i afsnittet "Stilarter" vælge indstillingen "Ingen mellemrum" eller hvad du synes vil fungere bedst. Hvis der ikke er en miniaturebillede, der viser den ønskede stil på værktøjslinjen Hurtig adgang, skal du klikke på pileknappen i sektionen Styles for at åbne yderligere muligheder.

Trin 5

Der er en anden måde, hvorpå du kan reducere afstanden mellem afsnit. Vælg de afsnit, du har brug for, og klik på fanen "Hjem" i afsnittet "Afsnit" på pileknappen, eller højreklik på teksten, og vælg "Afsnit" i rullemenuen. En ny dialogboks åbnes.

Trin 6

I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Indrykninger og afstand" og sæt markøren i feltet overfor påskriften "Tilføj ikke afstand mellem afsnit i samme stil" i afsnittet "Mellemrum". Klik på OK-knappen - "Afsnit" -vinduet lukkes automatisk, de nye indstillinger anvendes.

Anbefalede: