Sådan åbnes En ødelagt Fil

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes En ødelagt Fil
Sådan åbnes En ødelagt Fil

Video: Sådan åbnes En ødelagt Fil

Video: Sådan åbnes En ødelagt Fil
Video: Hvordan man åbner en docx fil 2024, Kan
Anonim

Situationer opstår ofte, når dokumenter på en computer ikke kan læses af forskellige årsager eller slet ikke vil åbnes. I denne henseende kan det antages, at der opstod en fejl på computeren, og filerne viste sig at være "brudte". Fortvivl ikke, da dette problem kan løses på flere måder, og du ikke har brug for specielle færdigheder til dette.

Sådan åbnes en ødelagt fil
Sådan åbnes en ødelagt fil

Nødvendig

Personlig computer, Microsoft Word-program

Instruktioner

Trin 1

Word-dokumenter bliver ofte "brudte" og åbnes ikke. En af måderne til at løse dette problem er at bruge standard Microsoft Word-værktøjer. Dette program er i stand til både at oprette tekstfiler og gendanne dem. Dog er det ikke mange brugere, der er klar over dette.

Trin 2

Start så Microsoft Word-programmet. Du vil se et standard arbejdsvindue. Højreklik på fanen "File". Klik derefter på kolonnen "Åbn". Du bliver nødt til at vælge en fil, der skal åbnes. Du skal dog ikke straks klikke på knappen "Åbn", da det er her hovedarbejdet i dokumentgendannelsesprogrammet ligger.

Trin 3

Denne knap har en trekant ved siden af, placeret til højre. Højreklik på det, så får du en lille liste med yderligere funktioner. Vælg fanen "Åbn og reparer". Det skal bemærkes, at hvis filen har kyrilliske bogstaver i navnet, vises der en yderligere dialogboks, hvor filen konverteres.

Trin 4

Du kan også ændre kodningen af dokumentet eller ikke gøre noget og lade filen være som den er. Som praksis viser, kan filen åbnes med det samme, men kodningen vil stadig være uleselig. Hvis dokumentet ikke indeholder kyrilliske tegn, vises en dialogboks mærket "Vis rettelser". Nedenfor vises også en liste over alle rettelser til dokumentet. Du vil være i stand til at se alle de ændringer, der er foretaget i dokumentet.

Trin 5

Ud over ovenstående er der en anden måde at gendanne dokumenter på. Gå også til Microsoft Word-programmenuen. Klik på knappen "File", og vælg fanen "Open". Du vil igen se et vindue, hvor du skal vælge det relevante dokument. I kolonnen "Filer af typen" skal du klikke på emnet "Gendan tekst fra ethvert format". Derefter gendannes og åbnes filen fuldstændigt.

Anbefalede: