Sådan Oprettes En Liste I En Celle I Excel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Liste I En Celle I Excel
Sådan Oprettes En Liste I En Celle I Excel

Video: Sådan Oprettes En Liste I En Celle I Excel

Video: Sådan Oprettes En Liste I En Celle I Excel
Video: Сводные таблицы Excel с нуля до профи за полчаса + Дэшборды! | 1-ое Видео курса "Сводные Таблицы" 2024, April
Anonim

Microsoft Office Excel er mere velegnet til at arbejde med regneark. Du kan dog style teksten på den på samme måde som i en teksteditor, herunder oprette en liste i en celle.

Sådan oprettes en liste i en celle i Excel
Sådan oprettes en liste i en celle i Excel

Instruktioner

Trin 1

Start Excel, og placer markøren i den celle, hvor du vil oprette en liste. Før du begynder at indtaste data, skal du formatere cellen korrekt. For at gøre dette skal du højreklikke på det og vælge "Formatér celler" i rullemenuen.

Trin 2

Alternativ mulighed: Gør fanen "Hjem" aktiv, i "Celler" -blokken på værktøjslinjen, klik på "Format" -knappen, og vælg "Formatér celler" i genvejsmenuen. En ny dialogboks åbnes.

Trin 3

For enhver liste, selv i form af numeriske værdier, er det bedre at bruge tekstformatet, så gå til fanen "Nummer" i det vindue, der åbnes, og vælg "Tekst" -elementet i gruppen "Nummerformater" med venstre museknap. Dette betyder, at din liste vil se nøjagtigt ud som du skriver den og ikke konverteres til en formel eller funktion.

Trin 4

På fanen "Alignment" kan du derudover markere feltet "Wrap by words" med en markør i "Display" -gruppen og også indstille parametrene til justering af teksten i cellen. Når du har indstillet parametrene, skal du klikke på OK-knappen, vinduet "Formatér celler" lukkes automatisk.

Trin 5

Du bliver nødt til at mærke listen selv i en formateret celle, så start med at indtaste data med det ønskede ikon eller linjenummer. Når dataene på den første linje er indtastet, skal du trykke på alt="Image" -tasten og holde den nede og trykke på Enter-tasten. Dette giver dig mulighed for at flytte til næste linje i samme celle.

Trin 6

Hvis du er vant til at indtaste tekst ikke i selve cellen, men i formellinjen, skal du bruge det samme princip: tryk på alt="Image" og indtast hver gang du skal flytte til en ny linje. Når du er færdig med at indtaste data, skal du justere cellebredden ved at trække søjlekanten til højre eller bruge funktionen til automatisk tilpasning af søjlebredde.

Anbefalede: