Sådan Fjernes Skrivebeskyttelse På Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Skrivebeskyttelse På Et USB-flashdrev
Sådan Fjernes Skrivebeskyttelse På Et USB-flashdrev

Video: Sådan Fjernes Skrivebeskyttelse På Et USB-flashdrev

Video: Sådan Fjernes Skrivebeskyttelse På Et USB-flashdrev
Video: TP-Link Archer AX50 WiFi Router Review [2021] Bedste router til hjemmet 2024, April
Anonim

Hvor ofte skal du bruge medier til at smide film, programmer, udskrive fotos osv. Vi tager et USB-flashdrev med os på arbejde, på besøg - det er meget praktisk, rentabelt og hurtigt. Men hvad nu hvis flashdrevet stoppede med at arbejde eller har skrivebeskyttelse på det?

fjern skrivebeskyttelse på et flashdrev
fjern skrivebeskyttelse på et flashdrev

Instruktioner

Trin 1

Nogle gange sker det, at vi slipper en fil på USB-flashdrevet, hvorefter den simpelthen stopper med at formatere og acceptere data.

Meddelelsen siger, at skrivebeskyttelse eller formatering ikke er tilgængelig. Filen slettes ikke, og nye kan ikke uploades til den.

Trin 2

Hvis din computer viser en sådan meddelelse, skal du først prøve at lukke alle Explorer-vinduer og slette filen via kommandolinjen. Hvis dette ikke hjælper, fortsætter vi.

Trin 3

Det sker, at der på flashdrevets krop er en lille knap, der drejer, som vi tænder skrivebeskyttelsen. Hvis du finder ud af, at justeringen er i denne position, skal du vende den tilbage til den modsatte position.

Prøv at skrive dataene til flashkortet igen.

Trin 4

Prøv at køre dataene gennem et antivirusprogram, Kaspersky Internet Security 2009 gør et godt stykke arbejde.

Download antivirus, indsæt et USB-flashdrev, accepter "tilbuddet".

Se gennem scanningsloggen, alle fundne tvivlsomme objekter vises der samt forslag til deres "bortskaffelse", hvis der var en virus på kortet, vil programmet automatisk sætte det i karantæne, du skal bare slette det og prøve at skriv noget til kortet igen.

Trin 5

Meget ofte løses problemet ved hjælp af hjælpeprogrammer som Repair. Dette hjælper normalt, men de skal kun bruges, når sagen er særlig vanskelig. Start Windows, og formater først USB-flashdrevet derfra, og prøv derefter at overføre filer til det.

En af disse muligheder bør helt sikkert hjælpe dig. Hvis ikke, skal du bare prøve at åbne USB-flashdrevet fra en anden computer.

Anbefalede: