Sådan Opsættes Skiftelayout

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes Skiftelayout
Sådan Opsættes Skiftelayout

Video: Sådan Opsættes Skiftelayout

Video: Sådan Opsættes Skiftelayout
Video: Skift stikkontakt selv – Sådan udskifter du stikkontakter med jord – og uden jord | SILVAN 2024, Kan
Anonim

Det er meget ubelejligt, når du arbejder på flere computere, og alle har forskellige tastaturgenveje til at skifte tastaturlayout og inputsprog. Det bør dog ikke tage lang tid at indstille dem på samme måde.

Sådan opsættes skiftelayout
Sådan opsættes skiftelayout

Instruktioner

Trin 1

For at skifte tastaturlayout i Windows XP skal du gå til "Start" - "Indstillinger" - "Kontrolpanel" - "Regionale og sproglige indstillinger". Vælg fanen Sprog, og klik på knappen Detaljer. Her kan du vælge hvilket sprog der skal installeres som standard, når du starter et program. For at komme ind i den samme menu i Windows 7 skal du vælge "Skift tastaturlayout eller andre inputmetoder" i kontrolpanelet, derefter fanen "Sprog og tastatur" og klikke på knappen "Skift tastatur".

Trin 2

Klik nu på "Tastaturindstillinger", vælg linjen "Skift mellem inputsprog" og klik på knappen "Skift tastaturgenvej". Her kan du indstille skiftet mellem inputsprog og tastaturlayout ved at vælge mellem tastaturgenveje alt="Image" - Skift og Ctrl - Skift. Vælg den ønskede, og tryk på OK.

Trin 3

Hvis du har brug for tastaturet til at skifte til engelsk med en tastaturgenvej, og til russisk med en anden, skal du konfigurere tastaturgenvejen i linjerne "Skift til engelsk" og "Skift til russisk". Klik derefter på OK.

Trin 4

Du kan også bruge det populære Plunto Switcher-program til at skifte tastaturlayout. Hvis du ved et uheld skrev russisk tekst i det engelske layout og omvendt, vil Plunto Switcher automatisk rette den skrevne tekst ved at skifte layout. Du kan downloade det fra udviklerens websted

Trin 5

Kør installationsfilen, og følg instruktionerne. Efter installation og start vises der et ikon i bakken, der viser det aktuelle layout. Du kan skifte mellem russisk og engelsk ved blot at klikke på det med musen. Derudover kan Plunto Switcher ændre tilfældet for den valgte tekst, rette nogle skrivefejl og kan gøre meget mere.

Anbefalede: