Sådan Deaktiveres Automatisk Detektion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Automatisk Detektion
Sådan Deaktiveres Automatisk Detektion

Video: Sådan Deaktiveres Automatisk Detektion

Video: Sådan Deaktiveres Automatisk Detektion
Video: Замена отопления в новостройке. Подключение. Опрессовка. #17 2024, April
Anonim

Hvert operativsystem fra Windows-familien har sine egne innovationer og visse teknologier. Efter udseendet af Windows Vista stod mange brugere over for problemet med at vise filer i mapper - det ene vindue indstilles automatisk til "List" -visningen, og det andet er "Tile".

Sådan deaktiveres automatisk detektion
Sådan deaktiveres automatisk detektion

Nødvendig

  • - operativsystem Windows Vista;
  • - Regedit-software.

Instruktioner

Trin 1

I denne version af Windows-operativsystemet er indstillingen "Automatisk registrering af mappeindhold" blevet aktiv. Nogle brugere kunne lide denne innovation, mens andre var imod den. For at annullere denne mulighed skal du foretage ændringer i systemregistret.

Trin 2

Adgang til systemregistret udføres ved hjælp af et specielt program, der hører til klassen registereditorer. Åbn vinduet Kør. For at gøre dette skal du klikke på menuen "Start" og venstreklikke på elementet med samme navn. Dette vindue startes også ved at trykke på tastaturgenvejen Win + R.

Trin 3

Naviger til et tomt felt i den applet, der vises, og indtast kommandoen regedit (programnavn), og tryk derefter på Enter-tasten eller "OK" -knappen. Et registereditorvindue vises foran dig. Det anbefales, at du opretter en sikkerhedskopi, inden du foretager ændringer. For at gøre dette skal du klikke på topmenuen "File" og vælge linjen "Export".

Trin 4

I vinduet til at gemme sikkerhedskopien af registreringsdatabasen skal du sætte punktum i afkrydsningsfeltet "Hele registreringsdatabasen", indtaste filnavnet og klikke på knappen "Gem". Nu kan du sikkert ændre registreringsdatabaseindstillingerne.

Trin 5

I venstre del af programvinduet skal du åbne stien HKEY_CURRENT_USER ved at klikke på "+" tegnet. I softwarekataloget skal du åbne katalogerne Klasser, Lokale indstillinger, Software, Microsoft, Windows, Shell. I den sidste mappe skal du oprette en posemappe. For at gøre dette skal du højreklikke på det, vælge "Ny" og derefter "Sektion" -elementet. Udskift "Ny sektion nr. 1" med tasker og tryk på Enter.

Trin 6

Inde i den nyoprettede mappe skal du oprette en AllFolders-mappe, hvori der vil være en Shell-mappe. Gå til denne mappe, og opret en ny strengparameter med FolderType i højre del af programvinduet ved hjælp af genvejsmenuen. Dobbeltklik på den nye parameter, skift værdien til Ikke specificeret.

Anbefalede: