Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Tv
Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Tv
Video: Как подключить ноутбук к телевизору через беспроводную сеть 2024, Marts
Anonim

Computere i dag er i stand til at afspille video i høj kvalitet og high definition. Problemet er, at ikke alle standardskærme producerer den ønskede billedkvalitet. I sådanne tilfælde er det almindeligt at forbinde computeren til tv'et.

Sådan tilsluttes en computer til et tv
Sådan tilsluttes en computer til et tv

Er det nødvendigt

  • - HDMI-HDMI-kabel
  • - DVI-HDMI-adapter
  • - Lydkabel.

Instruktioner

Trin 1

For at forbinde computeren og tv'et kan du bruge enhver tilgængelig videokortkanal. Hvis du vil have den bedste billedkvalitet, skal du bruge digitale porte som DVI og HDMI.

Trin 2

I moderne tv finder du sjældent en DVI-in-port. Hvis din computers videokort ikke har et HDMI-link, skal du købe et DVI til HDMI-kabel. Du kan også bruge en kombination af HDMI til HDMI-kabel og DVI til HDMI-adapter

Trin 3

Tænd dit tv og din computer. Tilslut disse enheder ved hjælp af det valgte kabel. Åbn menuen TV-indstillinger. Find det emne, der er ansvarligt for at vælge videotransmissionskanalen. Vælg den HDMI-port, du har tilsluttet til din computers grafikkort

Trin 4

Fortsæt med at konfigurere skærmkortets parametre. I Windows Seven skal du åbne indstillingsmenuen ved at højreklikke på skrivebordet og vælge "Skærmopløsning".

Trin 5

Når du har åbnet indstillingsmenuen, skal du trykke på knappen "Find" og vente, mens systemet registrerer en ny skærm. Vælg nu indstillingen til synkron drift af to skærme. Du kan duplikere billedet eller udvide kanterne på skrivebordet. Dette er nødvendigt, hvis du ikke planlægger at bruge dit tv som din eneste skærm.

Trin 6

For at overføre lyd til tv'et skal du bruge et kabel med et Mini Jack-stik på den ene side og 2 Tulip-stik på den anden. Tilslut dette kabel til din computers lydkort og til TV'ets Audio In-porte.

Trin 7

Hvis du bruger en HDMI til HDMI-forbindelse, skal du justere indstillingerne for dit computers lydkort. Vælg HDMI-porten som den primære lydtransmissionskanal. Denne metode er velegnet til tv-modeller, der har en funktion til behandling af lyd via HDMI-porten.

Anbefalede: