Sådan Fjernes Skjulte Vira

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Skjulte Vira
Sådan Fjernes Skjulte Vira

Video: Sådan Fjernes Skjulte Vira

Video: Sådan Fjernes Skjulte Vira
Video: Балди похитили! Получила двойку! Как Ксюша спрятала сестру от папы! 2024, April
Anonim

Mange malware og vira manifesterer sig ikke straks, men spredes gradvist i hele systemet. De kaldes skjult. For at klare dem skal du uafhængigt kontrollere systemet med et antivirusprogram.

Sådan fjernes skjulte vira
Sådan fjernes skjulte vira

Instruktioner

Trin 1

Trojans og spywarevirus kan opholde sig på dit system uden at vise nogen tegn i lang tid. Hvis det ser ud til, at systemet ikke fungerer stabilt, og dit antivirus ikke reagerer på nogen måde, skal du opdatere dit antivirussoftware via Internettet.

Trin 2

Hvis du bemærker, at filer forsvinder, eller hvis du ikke har adgang til dem, er dette et tegn på skjult malware. Placer denne fil i karantæne i dit antivirusprogram. Dette objekt kontrolleres af teknisk support, og hvis der ikke er nogen fare, fjernes det fra karantæne.

Trin 3

Kør dit antivirusprogram. Aktivér en komplet systemscanning for vira og trojanske heste. Indstil graden af verifikation til "dyb". Vælg den virtuelle diskpartition, hvor dit operativsystem er placeret. Denne kontrol kan tage flere timer. Klik ikke på knappen Annuller.

Trin 4

For at håndtere skjulte vira, som din antivirus ikke opdager, skal du udføre en systemgendannelse. Gå til "Start" - "Alle programmer" - "Standard" - "Systemværktøjer" og klik på linket "Systemgendannelse". Marker afkrydsningsfeltet ud for "Gendan til en tidligere tilstand." Angiv et tilbagevendepunkt, og klik på OK. Efter afslutning af systemgendannelsen fjernes den skjulte virus.

Trin 5

For at håndtere skjulte vira skal du downloade gratis engangs-antivirusværktøjer (https://download.geo.drweb.com/pub/drweb/livecd/drweb-livecd-600.iso). Brænd til en tom disk og indsæt i dit pc-drev. Dette program scanner din computer, fjerner skjulte vira og trojanske heste.

Anbefalede: