Sådan Udskiftes Skrivebordsikoner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskiftes Skrivebordsikoner
Sådan Udskiftes Skrivebordsikoner

Video: Sådan Udskiftes Skrivebordsikoner

Video: Sådan Udskiftes Skrivebordsikoner
Video: Sådan udskiftes magnetspændet 2024, Kan
Anonim

Der er mange interessante samlinger af ikoner på Internettet. Hvis du beslutter at udnytte dem og erstatte ikonerne på dit skrivebord, skal du vide, hvilke komponenter du skal arbejde med, så alt går godt.

Sådan udskiftes skrivebordsikoner
Sådan udskiftes skrivebordsikoner

Instruktioner

Trin 1

Hvis samlingen af nye ikoner blev pakket i en RAR- eller ZIP-fil, skal du pakke arkivet ud i den mappe, hvor de nye ikoner vil blive gemt. Bagefter skal du ikke ændre placeringen af mappen med ikoner, ellers går dine indstillinger tabt.

Trin 2

Sørg for, at de dekomprimerede filer er i.ico-format. Hvis filtypens udvidelse er forskellig, skal du bruge konverteren (Ikonkonverter, Ikon til enhver). Disse applikationer fungerer på et lignende princip: i et felt lægger du filer i grafikformat, i det andet får du filer med.ico-udvidelsen.

Trin 3

Gå til skrivebordet og højreklik på den mappe, du vil ændre ikonet for. I kontekstmenuen skal du vælge "Egenskaber", en ny dialogboks åbnes. Gør fanen "Indstillinger" aktiv, og klik på knappen "Skift ikon" i gruppen "Mappeikoner". For genveje - fanen "Genvej" og knappen "Skift ikon".

Trin 4

I det ekstra vindue skal du klikke på knappen "Gennemse" og angive stien til mappen, hvor din samling af ikoner er gemt. For at vælge et passende ikon fra listen er det bedre at slå tilstanden "Sideminiatur" til - så ikonerne vises i fuld størrelse. Når du har fundet et passende ikon, skal du klikke på det med venstre museknap og klikke på knappen "Åbn". Anvend de nye indstillinger.

Trin 5

Ikonerne for mapperne Papirkurv / Tom, Denne computer, Mine netværkssteder og Min computer ændres forskelligt. Åbn skærmkomponenten. For at gøre dette skal du vælge "Kontrolpanel" i menuen "Start" og klikke på ikonet "Skærm" i kategorien "Udseende og temaer". Alternativt kan du højreklikke et vilkårligt sted på skrivebordet og vælge Egenskaber i rullemenuen.

Trin 6

Åbn fanen "Desktop" og klik på knappen "Tilpas Desktop". I det ekstra vindue skal du gå til fanen "Generelt" og vælge i gruppen "Skrivebordsikoner" miniaturen af det emne, hvis ikon du vil ændre. Klik på knappen "Skift ikon", angiv stien til det nye ikon, og anvend de nye indstillinger.

Anbefalede: