Sådan Fjernes Amigo Fra Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Amigo Fra Din Computer
Sådan Fjernes Amigo Fra Din Computer

Video: Sådan Fjernes Amigo Fra Din Computer

Video: Sådan Fjernes Amigo Fra Din Computer
Video: Sådan fjerner du virus fra din computer (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

Meget ofte, når brugeren installerer forskellige slags programmer, ser brugeren ikke de afkrydsede felter. Som et resultat vises software på computeren, hvilket muligvis slet ikke er nødvendigt. Et af disse programmer er browseren "Amigo".

Sådan fjernes Amigo fra din computer
Sådan fjernes Amigo fra din computer

Instruktioner

Trin 1

For brugere af Windows XP og Windows 7: Gå til Start-menuen, vælg Kontrolpanel fra rullelisten, og gå derefter til vinduet Tilføj / fjern. For Windows 8-brugere: Stryg til højre og åbn menuen, klik derefter på knappen "Indstillinger", vælg "Kontrolpanel" der og find "Programmer og funktioner" i den.

Trin 2

Rul ned og find Amigo-browseren. Klik på den med venstre museknap. En aktiv "Slet" -knap skal vises i menuen øverst (Windows 7 og XP) eller ved siden af den (Windows 8). Afinstallationsprogrammet fortæller dig, hvad du skal gøre, og hvordan du gør det. For fuldstændigt at fjerne "Amigo" fra computeren anbefales det at markere afkrydsningsfelterne ud for "slette alle indstillinger og browserfiler indeholdt på brugerens computer."

Trin 3

Sådanne handlinger er muligvis ikke nok, da Mail. Ru Updater-filen er installeret sammen med Amigo, som gendanner alle komponenter efter fjernelse. Gå til task manager. Dette kan gøres på tre måder. Højreklik først på den nederste Windows-menu og vælg "Start task manager". For det andet: tryk på tastekombinationen Ctrl + Alt + Del, og vælg "Jobliste". For det tredje: tryk på tastekombinationen Ctrl + Shift + ESC.

Trin 4

For at fjerne "Amigo" -browseren fra din computer skal du vælge fanen "Processer" og finde Mail. Ru-opdateringselementet der, højreklikke på det og klikke på "Vis filplacering" -elementet. En mappe åbnes foran dig, vender tilbage til manager og fuldfører den valgte proces. Gå tilbage til mappen, vælg alle filer, og tryk derefter på Shift + Del og bekræft sletningen.

Anbefalede: