Sådan Oprettes Et Offentligt Netværk Hjem

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Offentligt Netværk Hjem
Sådan Oprettes Et Offentligt Netværk Hjem

Video: Sådan Oprettes Et Offentligt Netværk Hjem

Video: Sådan Oprettes Et Offentligt Netværk Hjem
Video: Dårligt WiFi? » Sådan får DU det Bedste Trådløse Internet « (Detaljeret Køberguide) 2024, Kan
Anonim

Proceduren til ændring af et offentligt uidentificeret netværk til et hjemmenetværk på computere, der kører Windows 7, kan udføres af brugeren ved hjælp af standardmidler til selve operativsystemet og involverer ikke involvering af yderligere software.

Sådan oprettes et offentligt netværk hjem
Sådan oprettes et offentligt netværk hjem

Instruktioner

Trin 1

Ring til hovedsystemmenuen på hovedcomputeren ved at klikke på "Start" -knappen og gå til "Kontrolpanel" -punktet. Udvid linket "Netværk og internet" og udvid "Netværk og delingscenter" -noden. Åbn punktet Local Area Connection, og klik på knappen Egenskaber.

Trin 2

Fremhæv linjen "Internetprotokol version 4" og klik på knappen "Egenskaber" igen. Anvend afkrydsningsfeltet i feltet "Brug følgende IP-adresse" og skriv 192.168.137.1 i linjen "IP-adresse". Indtast 255.255.255.0 i feltet Subnet Mask, og skriv IP-adressen på den anden computer i Standard Gateway-linjen - 192.168.137.2. Bekræft lagring af de foretagne ændringer ved at klikke på OK.

Trin 3

Ring til hovedsystemmenuen på den anden computer ved at klikke på "Start" -knappen og gå til "Kontrolpanel" -punktet. Udvid linket "Netværk og internet" og udvid "Netværk og delingscenter" -noden. Vælg elementet "Lokalforbindelse", og klik på knappen "Egenskaber".

Trin 4

Fremhæv linjen "Internetprotokol version 4", og klik igen på knappen "Egenskaber". Anvend afkrydsningsfeltet i linjen "Brug følgende IP-adresse" og skriv 192.168.137.2 i feltet "IP-adresse". Foretag ikke ændringer i linjen "Subnetmaske" og skriv 192.168.137.1 i linjen "Foretrukket DNS" Gem dine ændringer ved at klikke på OK.

Trin 5

Genstart systemerne på begge computere for at anvende ændringerne og åbn linket "Netværks- og delingscenter". Sørg for, at netværket vises som hjemmet og ikke offentligt. Derefter kan du gå videre til proceduren for oprettelse af en hjemmegruppe og deling af de nødvendige filer og mapper. Vær opmærksom på behovet for at bruge en adgangskode, når du udfører denne handling.

Anbefalede: