Sådan Deaktiveres En Tast På Tastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres En Tast På Tastaturet
Sådan Deaktiveres En Tast På Tastaturet

Video: Sådan Deaktiveres En Tast På Tastaturet

Video: Sådan Deaktiveres En Tast På Tastaturet
Video: Sådan bruger du tasterne på tastaturet - tekstet 2024, April
Anonim

Moderne tastaturer har en bred vifte af ekstra funktioner. Men nogle gange er placeringen af de ekstra taster ubelejlig, for eksempel knappen til dvaletilstand under tasten Afslut. Deaktivering af nøgler er dog et konfigurerbart aspekt, ligesom andre computerindstillinger.

Sådan deaktiveres en tast på tastaturet
Sådan deaktiveres en tast på tastaturet

Instruktioner

Trin 1

For at deaktivere slumretilstandstasten skal du følge stien Kontrolpanel / Alle kontrolpanelelementer / Strømindstillinger. I vinduet med strømindstillinger skal du klikke på linket "Tænd / sluk-knappernes handling". Under Når jeg trykker på slumretilstand, skal du vælge Ingen handling krævet. På en lignende måde kan du indstille annulleringen af handlingen på tænd / sluk-knappen.

Trin 2

Der er tidspunkter, hvor Windows (Win) -knappen kommer i vejen. Opret et nyt dokument i en teksteditor (notesblok), indtast følgende i det: Windows Registry Editor version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control / Keyboard Layout]

"Scancode Map" = REG_BINARY: 00 00 00 00 00 00 00 00 03 00 00 00 00 00 5B E0 00 00 5C E0 00 00 00 00

Trin 3

Klik på menuen "Filer", vælg derefter "Gem som …", og angiv derefter "Alle filer (*. *)" I linjen "Filtype". Skriv linjen "Filnavn": Disable_Win_key.reg, og klik derefter på "Gem". Kør den resulterende fil, vælg "Ja" i dialogboksen.

Trin 4

Laptops har ofte en Fn-nøgle. Det giver dig mulighed for at justere skærmens baggrundslys, lydstyrke og mere afhængigt af modellen. Du holder Fn og en tast nede med en ekstra funktion. Hvis du ikke har brug for denne nøgle, skal du deaktivere den. Der er flere måder. Den mest åbenlyse er at læse manualen til den bærbare computer, måske er der et afsnit dedikeret til dit problem. Tryk på Fn og Num Lock på samme tid. På mange modeller deaktiverer denne kombination Fn-tasten. Hvis du har en Toshiba-bærbar computer, skal du bruge hjælpeprogrammet HDD Protector. Vælg Tilgængelighed under fanen Optimering, fjern markeringen af indstillingen Brug Fn-nøgle. I BIOS-indstillingerne er fanen Aktiv nøgletilstand ansvarlig for at deaktivere den. For at deaktivere skal du indstille værdien til Deaktiveret. Husk at gemme dine ændringer.

Trin 5

Hvis du har et multimedietastatur, skal du bruge den software, der fulgte med det. Sådanne programmer har en intuitiv grænseflade, indstillingerne er hurtige og nemme. Hvis du ikke har software til at arbejde med et multimedietastatur, skal du downloade det gratis Media Key-program fra udviklerens officielle hjemmeside og derefter installere det på din computer. Start MKey, gå til fanen "Taster" for at konfigurere taster og tastekombinationer til multimedier og almindelige tastaturer.

Anbefalede: