Bærbar Computer: Sådan Kalibreres Batteriet

Indholdsfortegnelse:

Bærbar Computer: Sådan Kalibreres Batteriet
Bærbar Computer: Sådan Kalibreres Batteriet

Video: Bærbar Computer: Sådan Kalibreres Batteriet

Video: Bærbar Computer: Sådan Kalibreres Batteriet
Video: Teste og kalibrere batteriet i HP bærbare PCer med Windows 8 2024, Kan
Anonim

Et velkalibreret laptopbatteri gør det muligt for indikatoren for opladning / afladning at vise mere eller mindre præcise data. Og dette giver dig igen mulighed for at betjene batteriet mere effektivt og forlænge dets levetid så meget som muligt.

Bærbar computer: Sådan kalibreres batteriet
Bærbar computer: Sådan kalibreres batteriet

Instruktioner

Trin 1

Oplad batteriet helt med standardstrømforsyningen, og frakobl derefter opladeren fra den bærbare computer. Hvis du glemmer at gøre dette og prøver at kalibrere batteriet, mens adapteren er tilsluttet, tændes beskyttelsen, og du vil se en indskrift på engelsk, der siger, at kalibrering er umulig, og systemet skal genstartes.

Trin 2

Kalibrer batteriet ved hjælp af BIOS-installationsprogrammet. Det er et grundlæggende I / O-system, der er gemt på en chip i ROM'en på en computer. Hver gang strømmen tændes efter selvtestproceduren, vises der i de fleste tilfælde en hurtig besked på den bærbare pc-skærm, der giver dig mulighed for at gå ind i BIOS-installationssystemet. I de mest almindelige tilfælde ser det sådan ud: "Tryk på DEL for at åbne SETUP". Dette betyder, at du skal trykke på DEL-knappen.

Trin 3

Hvis din bærbare computer ikke beder dig om at åbne BIOS Setup, skal du genstarte din computer, mens du nøje overholder indikatorerne Num Lock, Caps Lock og Scroll Lock. Når de blinker, når du tænder den bærbare computer, skal du hurtigt trykke på DEL 10-15 gange inden for 10 sekunder.

Trin 4

Hvis det ikke hjælper at komme ind i BIOS ved at trykke på DEL-knappen, skal du prøve de mindre almindelige taster og deres kombinationer i rækkefølge. Separate taster: F1, F2, F10, Esc. Tastaturgenveje: Ctrl + Alt + Esc, Ctrl + Alt + Ins eller Ctrl + Alt. Udfør alle handlinger på samme måde som beskrevet i afsnit N3.

Trin 5

Når du har åbnet BIOS Setup, skal du finde fanen Boot og derefter Smart Battery Calibration. Denne funktion er ansvarlig for automatisk kalibrering af batteriet. Efter at denne funktion er startet, beder systemet dig om at bekræfte starten på kalibreringen ved at klikke på "Ja" eller at afvise i tide ved at klikke på "Nej". Batterikalibreringsprocessen ledsages visuelt af udfyldning af en særlig skala eller indikation som en procentdel af den afsluttede proces.

Trin 6

Når batteriet er kalibreret, skal du trykke på Esc for at afslutte Smart Battery Calibration.

Anbefalede: