Sådan Installeres En Printer Fra Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres En Printer Fra Internettet
Sådan Installeres En Printer Fra Internettet

Video: Sådan Installeres En Printer Fra Internettet

Video: Sådan Installeres En Printer Fra Internettet
Video: MIPS-2013 Принтер FARGO HDP8500 2024, Kan
Anonim

For at en printer skal fungere, skal den ikke kun være fysisk forbundet til computeren og til netværket. For at fungere skal du installere en driver, der svarer til din printermodel. Installationsdisken mangler muligvis af en eller anden grund, men det er ikke en grund til at pakke printeren tilbage i kassen. Du kan installere driveren til printeren fra Internettet.

Sådan installeres en printer fra internettet
Sådan installeres en printer fra internettet

Instruktioner

Trin 1

Bestem din printermodel. Disse oplysninger findes i den dokumentation, der fulgte med udstyret. Også de nødvendige markeringer påføres normalt selve printeren. I begyndelsen af navnet er producenten af udstyret angivet, derefter modellen og i slutningen - serien. Skriv dem ned, eller husk dem.

Trin 2

Start din browser, og find hardwareproducentens officielle hjemmeside. Hvis du f.eks. Vil installere driveren til HP LaserJet 1005-printeren, skal du gå til Hewlett Packard-webstedet, gå til afsnittet Support og drivere og vælge afsnittet Drivere og software. Indtast navnet på printeren i det tomme felt med angivelse af model og serie (LaserJet 1005), klik på knappen "Søg" (Surch).

Trin 3

Vent, indtil listen over fundne matches er dannet. Vælg det relevante emne på listen. Der blev fundet tre matches til forespørgslen "laserjet 1005" - to af dem var drivere til en almindelig printer, en var til en multifunktionsprinter. Klik på linklinjen med det ønskede navn for at gå til næste side.

Trin 4

Angiv dit operativsystem på den side, der åbnes. For at afklare versionen af operativsystemet skal du højreklikke på ikonet "Denne computer" på skrivebordet og vælge "Egenskaber" i rullemenuen. Oplysninger om systemet findes i fanen "Generelt". Vælg den version af systemet, der er installeret på din computer, på websidesiden i rullemenuen, og klik på knappen Næste.

Trin 5

På listen skal du vælge emnet "Driver - produktinstallationssoftware" og klikke på det med venstre museknap for at gå til driverhentningssiden. På den side, der åbnes, skal du klikke på "Download" -knappen, angive kataloget til arkivering af filen, vent til download er afsluttet.

Trin 6

Typisk installeres drivere nu automatisk. Gå til mappen med den fil, du lige har downloadet, og vælg ikonet "Setup.exe" eller "Install.exe". Følg instruktionerne for at installere driveren på din computer. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du laver, skal du ikke ændre kataloget til installation af driveren, bare klik på knappen "Næste". Efter installation af driveren skal du starte guiden Tilføj printer og følge installationsvejledningen trin for trin.

Anbefalede: