Sådan Konverteres Et Tal Til Tekst

Indholdsfortegnelse:

Sådan Konverteres Et Tal Til Tekst
Sådan Konverteres Et Tal Til Tekst

Video: Sådan Konverteres Et Tal Til Tekst

Video: Sådan Konverteres Et Tal Til Tekst
Video: omgjøring fra tekst til tall 2024, April
Anonim

Det er ikke svært at skrive et nummer som tekst, hvis du ikke behøver at håndtere et stort antal eller et stort antal numre. I dette tilfælde er det bedst at bruge en automatiseret metode til at konvertere tal til tekst.

Et specielt program hjælper med at konvertere nummeret til tekst
Et specielt program hjælper med at konvertere nummeret til tekst

Instruktioner

Trin 1

Du kan bruge programmet "Antal i ord" (NumberInWords), som kan lette dit rutinearbejde. Du kan downloade det på udviklerens side på https://rus.altarsoft.com/number_in_words.shtml. Programmet er lille i størrelse og kræver ikke installation, hvilket betyder, at du kan bruge det på enhver computer ved blot at gemme det på ethvert eksternt medie (flashdrev eller harddisk)

Trin 2

Download programmet og pakk det ud ved hjælp af en tilgængelig arkiver (WinRAR, WinZip osv.). Kør programmet, og indtast et nummer i feltet Nummer. Dette kan gøres manuelt eller ved hjælp af kommandoerne Kopier (Ctrl + C) og Indsæt (Ctrl + V). Tryk på knappen "Enter" i programvinduet eller på tastaturet. Nummeret konverteres øjeblikkeligt til tekst. Du kan kopiere og indsætte det i ethvert dokument eller program.

Trin 3

For nemheds skyld kan du indstille en af nummerformatindstillingerne: digital eller monetær. Hvis du indstiller værdien til "Monetær" og vælger landet "Rusland", erstattes ordet "Rubel" automatisk automatisk efter nummeret. Ved at indstille landet til "USA" tilføjes ordet "Dollar" (s) osv. Og ved at indstille værdien til "Digital" konverteres tallet uden at tilføje valutasymboler.

Anbefalede: