Sådan Oprettes En Permanent IP-adresse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Permanent IP-adresse
Sådan Oprettes En Permanent IP-adresse

Video: Sådan Oprettes En Permanent IP-adresse

Video: Sådan Oprettes En Permanent IP-adresse
Video: Подключение к сети с фиксированным IP-адресом (серия WG7000) 2024, Kan
Anonim

IP-adressen er den vigtigste netværksadresse på en node på ethvert computernetværk. For den gennemsnitlige computer- og internetbruger er det vigtigt at vide, at der er to hovedtyper af IP-adresse, nemlig dynamisk og statisk. Begge har deres egne fordele og ulemper. Det er meget mere praktisk at bruge en permanent IP-adresse til at surfe på Internettet.

Sådan oprettes en permanent IP-adresse
Sådan oprettes en permanent IP-adresse

Er det nødvendigt

Personalecomputer, Internet

Instruktioner

Trin 1

For at ændre en dynamisk IP-adresse til en statisk skal du ringe til operatøren. Hvis han kan gøre dette, vil denne mulighed være den bedste vej ud af denne situation. Det hele afhænger af den udbyder, der leverer internettjenester.

Trin 2

Hvis denne operation alligevel ikke var mulig med hjælp fra operatøren, ville den billigste måde være at bruge den dynamiske DNS-teknologi. Bundlinjen er, at en computer med en dynamisk IP-adresse tildeles et permanent domænenavn. Dette er en ret almindelig funktion, der leveres til brugerne.

Trin 3

Først skal du beslutte dig for den tjeneste, du vil bruge. Bedst at bruge webstedet www.no-ip.com. Gå først til denne service og tilmeld dig. Gå derefter til webstedet ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode. Øverst vil der være et panel, hvor du klikker på knappen "Tilføj vært". Vælg nu ethvert navn til din vært ved at skrive det i feltet "Hostname"

Trin 4

Download derefter et specielt program kaldet "NO-IP DUC" fra Internettet. Installer det på din computer. Nu kan du starte programmet. Når du har klikket på knappen "Rediger", skal du indtaste dine registreringsdata på webstedet www.no-ip.com. Marker derefter afkrydsningsfelterne foran alle værter, der er åbnet i hovedvinduet. Nu omdirigeres data om din dynamiske ip-adresse automatisk til tjenesten og tildeles disse værter. Derefter skal du bare angive i indstillingerne, at programmet starter automatisk, når du starter din computer. På dette tidspunkt kan processen betragtes som afsluttet. Hvis nogen har brug for at finde dig på Internettet, kan de simpelthen bruge dit domænenavn til at søge.

Anbefalede: