Sådan Fjernes Et Hyperlink I Et Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Et Hyperlink I Et Word
Sådan Fjernes Et Hyperlink I Et Word

Video: Sådan Fjernes Et Hyperlink I Et Word

Video: Sådan Fjernes Et Hyperlink I Et Word
Video: Hvordan telle ord i et Word dokument 2024, Kan
Anonim

Det er almindeligt at henvise til et hyperlink som et link mellem forskellige websider på Internettet. For kontorapplikationer kan dette betyde, at du opretter en genvej eller overgang, der åbner adgang til et dokument på en netværksserver. Sletningen af et hyperlink i Word-dokumenter udføres ved hjælp af standardmetoder i programmet.

Sådan fjernes et hyperlink i et Word
Sådan fjernes et hyperlink i et Word

Nødvendig

  • - Microsoft Word 2002;
  • -Microsoft Word 2003;
  • - Microsoft Word 2007

Instruktioner

Trin 1

Tryk på "Start" -knappen for at åbne systemets hovedmenu og gå til "Programmer" for at udføre handlingen med at deaktivere funktionen til automatisk oprettelse af hyperlinks.

Trin 2

Klik på knappen Microsoft Office-logo, og vælg Word-indstillinger (til Microsoft Word 2007).

Trin 3

Udvid staveknudepunktet, og klik på Indstillinger for autokorrektur (til Microsoft Word 2007).

Trin 4

Fjern markeringen i afkrydsningsfelterne ud for "Internetadresser og netværksstier ved hyperlinks" i afsnittene "AutoFormat" og "AutoFormat, mens du skriver", og bekræft anvendelsen af de valgte ændringer ved at klikke på OK (for Microsoft Word 2007).

Trin 5

Angiv punktet Autokorrektionsindstillinger i menuen Funktioner i øverste værktøjslinje i applikationsvinduet Microsoft Word 2002/2003, og fjern markeringen i feltet Hyperlinkede internetadresser og netværksstier i afsnittene AutoFormat og AutoFormat, mens du skriver.

Trin 6

Bekræft anvendelsen af de valgte ændringer ved at klikke på OK, og ring til genvejsmenuen for det hyperlink, der skal slettes, ved at klikke på højre museknap for at starte proceduren.

Trin 7

Angiv kommandoen Fjern hyperlink, eller tryk samtidigt på Ctrl + A for at markere alle hyperlinks i Word-dokumentet.

Trin 8

Fjern alle valgte hyperlinks ved samtidig at trykke på Ctrl + Shift + F9 funktionstasterne.

Trin 9

Ring til genvejsmenuen for det valgte hyperlink ved at klikke på højre museknap og vælg kommandoen "Skift hyperlink" for at udføre proceduren til ændring af webadressen til det ønskede objekt.

Trin 10

Indtast den ønskede URL i feltet Skriv filen eller websidens navn i dialogboksen Rediger hyperlink, der vises, og klik på OK for at bekræfte den valgte kommando.

Anbefalede: