Sådan Aktiveres Internet Explorer-tilføjelser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Internet Explorer-tilføjelser
Sådan Aktiveres Internet Explorer-tilføjelser

Video: Sådan Aktiveres Internet Explorer-tilføjelser

Video: Sådan Aktiveres Internet Explorer-tilføjelser
Video: Offline обновление IE8 до IE11 на Windows 7/2008R2 (полный процесс) 2024, April
Anonim

Tilføjelser tilføjer yderligere funktioner til browseren - værktøjslinjer, blokering af reklamebannere, animeret mus osv. De kan tændes og slukkes som ekstra muligheder.

Sådan aktiveres Internet Explorer-tilføjelser
Sådan aktiveres Internet Explorer-tilføjelser

Instruktioner

Trin 1

Nogle tilføjelser er muligvis allerede installeret på din computer uden din viden. Dette kan være tilfældet, hvis tilføjelsesprogrammet er en del af et andet program, som du tidligere har installeret. Nogle tilføjelsesprogrammer kan installeres sammen med Windows-operativsystemet.

Trin 2

De seneste og mest anvendte versioner af Internet Explorer 7 og 8. For at aktivere tilføjelser i Internet Explorer 7 skal du starte browseren ved at dobbeltklikke på genvejen på skrivebordet. Eller klik på knappen "Start", og vælg Internet Explorer fra den generelle liste. I topmenuen skal du klikke på knappen "Værktøjer", i rullelisten vælge "Administrer tilføjelsesprogrammer" og klikke på "Slå tilføjelsesprogrammer til eller fra."

Trin 3

Klik på pilen på knapbjælken til venstre i feltet "Skærm", og vælg "Tilføjelser anvendt af Internet Explorer" for at vise dig alle tilføjelser.

Trin 4

Vælg den tilføjelses- eller tilføjelsesgruppe, du vil aktivere. I det nederste felt vises navnet på tilføjelsen (plug-in), version, fildato, digital signatur (ikke alle har). Det beder dig også om at søge efter tilføjelsesprogrammet ved hjælp af standardsøgemaskinen.

Trin 5

I det nederste felt nederst til højre vil du se knappen "Aktivér", klik for at aktivere tilføjelsen. Alternativt kan du højreklikke på det ønskede tilføjelsesprogram og vælge "Aktivér". Klik derefter på knappen "OK".

Trin 6

I Internet Explorer 8. I topmenuen skal du vælge knappen "Funktioner" og derefter elementet "Tilføjelser". Klik på pilen på knapbjælken til venstre i feltet "Skærm" og vælg "Alle tilføjelser".

Trin 7

Vælg det tilføjelsesprogram eller den gruppe af tilføjelsesprogrammer, du vil medtage. Klik på knappen "Aktivér" i det nederste felt, eller højreklik på "Aktiver" -elementet. Gentag dette trin for hvert tilføjelsesprogram, der skal medtages. Tilføjelsesstatus ændres til passende. Klik derefter på knappen Luk.

Anbefalede: