Sådan Beskyttes Værtsfilen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Beskyttes Værtsfilen
Sådan Beskyttes Værtsfilen

Video: Sådan Beskyttes Værtsfilen

Video: Sådan Beskyttes Værtsfilen
Video: Когда открываете дверь в дом, скажите одну фразу, зло вернется обидчику 2024, April
Anonim

Desværre har Windows-operativsystemer mange sårbarheder. I de fleste tilfælde kan du dog forhindre ondsindede brugere i at bruge dem.

Sådan beskyttes værtsfilen
Sådan beskyttes værtsfilen

Er det nødvendigt

administratorkonto

Instruktioner

Trin 1

Værtsfilen bruges til at omdirigere brugeren til de korrekte webadresser. For at forhindre et forsøg på at ændre denne fil skal du uafhængigt konfigurere dens parametre. Ellers risikerer du at blive ofre for svindlere. Start systemet, og gå til systempartitionen på harddisken.

Trin 2

Åbn Windows-mappen, og vælg System32-biblioteket. Åbn nu drivermappen og gå til underkatalogen osv. Aktivér visning af skjulte filer og systemfiler i den filhåndtering, du bruger.

Trin 3

I Windows Seven skal du åbne Kontrolpanel og vælge undermenuen Udseende og personalisering. Åbn nu Vis skjulte mapper og filer, der findes i menuen Mappeindstillinger.

Trin 4

Rul ned i menuen, der åbnes, og sæt et flueben ud for emnet "Vis skjulte filer og mapper." Opdater opdagelsesvinduet i mappen etc og højreklik på værtsfilen. Bemærk, at du skal redigere filen uden udvidelsen, ikke hosts.ics.

Trin 5

Åbn den angivne fil med en tilgængelig teksteditor. Slet alt indholdet af denne fil. Oprindeligt indeholder den kun en beskrivelse af de funktioner, der kan implementeres med dens hjælp.

Trin 6

Gem den tomme fil. Åbn dens egenskaber, aktiver "Skjulte" og "Kun læse" -elementer, der findes i fanen "Generelt". Klik på knappen Anvend.

Trin 7

Windows Seven's muligheder giver dig kun mulighed for at dele filer med bestemte brugere. Brug denne funktion til at beskytte din pc. Højreklik på filen, og vælg "Adgang".

Trin 8

Vælg Specifikke brugere i rullemenuen. Slet alle eksisterende konti. Klik nu på knappen "Tilføj", og indtast navnet på den konto, som du mindst bruger til at få adgang til Internettet. Gem parametre, og genstart din pc.

Anbefalede: