Sådan Får Du Computeren Til At Hilse På Dig Med En Stemme

Sådan Får Du Computeren Til At Hilse På Dig Med En Stemme
Sådan Får Du Computeren Til At Hilse På Dig Med En Stemme

Video: Sådan Får Du Computeren Til At Hilse På Dig Med En Stemme

Video: Sådan Får Du Computeren Til At Hilse På Dig Med En Stemme
Video: PC Health Check - программа проверки соответствия компьютера системным требованиям Windows 11. 2024, April
Anonim

Dette trick er tilgængeligt for alle ejere af computere, der kører Windows 7, 8 eller 10 versioner. Kun 5 minutters tid og et par enkle manipulationer vækker computerens taleegenskaber og får den til at hilse på dig, hver gang du tænder den ved hjælp af en syntetiseret stemme.

Sådan får du computeren til at hilse på dig med en stemme
Sådan får du computeren til at hilse på dig med en stemme

Velkomstmeddelelsen med en tilpasset stemmemeddelelse ved opstart er tilgængelig for alle operativsystemer i Windows-familien. Hvad computeren nøjagtigt vil sige, når den er tændt, er skrevet i en speciel tekstfil. Et eller flere ord kan bruges som velkomsttale. Selve teksten, som vi beder computeren om som velkomsttale, skal skrives på latin.

1. Opret et tekstdokument. Dets placering betyder ikke noget

2. Kopier og indsæt følgende post i den:

Indstil sapi = CreateObject ("sapi.spvoice")

sapi. Speak "Privet".

I denne post er ordet "Privet" kommandoen, som computeren skal tale. Du kan erstatte dette ord med dit navn eller med det udtryk, du vil høre.

3. Gem ændringerne i tekstfilen ved at klikke på kommandoen "Gem som" i menuen. Operativsystemet tilbyder på harddisken at vælge det sted, hvor filen skal gemmes. Alt, hvad vi skal gøre er at angive filtypenavnet i navnet. Som et resultat skal navnet på tekstfilen se sådan ud: "navnet på selve filen.vbs"

4. Træk det oprettede dokument til opstart.

Før du gør dette, skal du få adgang til skjulte filer og mapper. For at gøre dette skal du gå til kontrolpanelet og klikke på ikonet "mappeindstillinger", gå til fanen "visning". Alt der er tilbage er at sætte et flueben foran "vis skjulte filer og mapper" -elementet og bekræfte dit valg ved at trykke på OK-knappen. Den nødvendige adgang er opnået, alt der er tilbage at gøre er at uploade den resulterende fil med vbs-udvidelsen til det ønskede bibliotek: Min computer / drev C / Brugere / brugernavn / AppData / Roaming / Microsoft / Windows / Hovedmenu / Programmer / Opstart.

5. Genstart computeren

Anbefalede: