Sådan Fjernes Kanter På Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Kanter På Skrivebordet
Sådan Fjernes Kanter På Skrivebordet

Video: Sådan Fjernes Kanter På Skrivebordet

Video: Sådan Fjernes Kanter På Skrivebordet
Video: Hvordan fjernes borepatronen? Fjernelse og udskiftning af borepatronen 2024, April
Anonim

Mappe- og filikoner såvel som den udvidede Start-menulinje på skrivebordet kan vises på forskellige måder. Ud over grænserne omkring ikoner og paneler på skrivebordet er der forskellige indstillinger, der kan ændres når som helst. Det vigtigste er at vide, hvad og hvor man skal se.

Sådan fjernes kanter på skrivebordet
Sådan fjernes kanter på skrivebordet

Instruktioner

Trin 1

Kald vinduet "Egenskaber" - "Skærm". Dette kan gøres på flere måder. Metode 1: højreklik fra skrivebordet et hvilket som helst sted uden filer og mapper. Vælg "Egenskaber" i rullemenuen.

Trin 2

Gå ind i "Kontrolpanel" gennem menuen "Start" for at bruge en anden metode til at kalde dette vindue. I det klassiske display på panelet skal du vælge ikonet "Display" ved at klikke på det med venstre museknap. Når panelet vises efter kategori, skal du vælge sektionen "Udseende og temaer" i det vindue, der åbnes, skal du klikke på ikonet "Display" i ikonkategorien på kontrolpanelet eller vælge en opgave fra listen øverst på vinduet.

Trin 3

Gå til fanen "Udseende" i vinduet "Skærmegenskaber", der åbnes, og klik på knappen "Effekter" i nederste højre hjørne af vinduet. Fjern markøren fra feltet "Vis skygger fra menuer" i det kaldte effektvindue. Klik på knappen "OK" for at bekræfte handlingen og lukke vinduet. Klik på Anvend og OK i vinduet Egenskaber for skærm for at lukke vinduet Egenskaber for skærm - disse handlinger fjerner skyggen fra startmenulinjen.

Trin 4

Klik på fanen Skrivebord i vinduet Egenskaber for skærm for at fjerne de markante mørke kanter omkring ikonerne. Klik på knappen "Desktop Settings" i nederste venstre hjørne af vinduet - vinduet "Desktop Elements" åbnes. I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Web" ved at klikke på den med venstre museknap.

Trin 5

Fjern markøren fra feltet "Fix desktop elements" (klik en gang i feltområdet eller direkte på selve linjen med venstre museknap), bekræft handlingen ved at klikke på "OK" -knappen. I vinduet "Egenskaber: Skærm" skal du klikke på knappen "Anvend" og lukke vinduet ved at klikke på knappen "OK" i bunden af vinduet eller "X" -knappen i øverste højre hjørne af vinduet.

Trin 6

Ring til vinduet "Systemegenskaber" for at fjerne skygger fra ikoner på skrivebordet. For at gøre dette skal du gå gennem menuen "Start" til "Kontrolpanel", vælge ikonet "System", gå til fanen "Avanceret" i det vindue, der åbnes. I afsnittet "Ydeevne" skal du klikke på knappen "Valgmuligheder" og i det vindue, der åbnes, fjerne markøren fra feltet "Drop shadows on desktop icons". Klik på knappen "Anvend", luk vinduerne.

Anbefalede: