Hvordan Kan Jeg Reducere Støj Fra Min Computer?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Kan Jeg Reducere Støj Fra Min Computer?
Hvordan Kan Jeg Reducere Støj Fra Min Computer?

Video: Hvordan Kan Jeg Reducere Støj Fra Min Computer?

Video: Hvordan Kan Jeg Reducere Støj Fra Min Computer?
Video: Ansigt uden rynker, som en baby. Mu Yuchun - ansigtsmassage. 2024, April
Anonim

Computere har brug for køling. Som et resultat er der nok ventilatorer i den, som producerer irriterende støj, når de roterer. Der er flere måder at sænke lydstyrken på.

Hvordan kan jeg reducere støj fra min computer?
Hvordan kan jeg reducere støj fra min computer?

Nødvendig

For at rengøre og smøre ventilatorerne skal du fylde et par gram motorolie, en stjerneskruetrækker og en hel del tålmodighed

Instruktioner

Trin 1

Først skal du kontrollere, om blæserhastighedsindstillingen i BIOS er korrekt. Du kan ofte finde ud af, at processorblæseren er indstillet til konstant at rotere ved maksimal hastighed, selvom dens kølelegeme er helt kold, og processoren ikke er fyldt med arbejde. Dette er unødvendig centrifugeringsstøj, der ikke gør noget godt for din computer. Når computeren starter op, skal du klikke på knappen "Slet". BIOS starter. Kig efter parameteren "Smart fun control". For at ventilatorerne ikke skal rotere forgæves ved maksimal hastighed - skal denne parameter være aktiveret (Enabled).

Trin 2

Kontroller pålideligheden af at fastgøre alle komponenterne i systemenheden til sin kasse. Stram skruerne på harddiskene, strømforsyningen og systemdækslet. Det sker, at løst monterede enheder er en kilde til høj støj.

Trin 3

Hvis støj efter justering ikke er forsvundet, er ventilatorerne sandsynligvis tilgroet med støv, eller der er slet ikke noget smøremiddel tilbage i dem.

Sluk computeren helt. Fjern dækslet til venstre på systemet. Ofte skal du skrue de to bolte, der er placeret på bagsiden af systemenheden, til dette.

Identificer kilden til støj - laver processorblæseren eller strømforsyningsventilatoren hovedstøjen?

I det første tilfælde kan delvis adskillelse undgås. Læg systemenheden på siden. Uden at fjerne blæseren skal du rive klistermærket ovenpå. Påfør en eller to dråber maskineolie på kølerlejet. Prøv ikke at plette det sted, hvor klistermærket blev limet med olie, ellers vil det være svært at klæbe det på igen. Derefter - sæt klistermærket på plads igen.

For at smøre strømforsyningsventilatoren skal du fjerne den. Frakobl den fra din computer. Fjern de fire fastgørelsesbolte fra kabinettet til systemenheden. Tag strømforsyningen ud. Skru boltene på dækslet af. Tag det af. Fjern nu blæserboltene. Det samme som med processorblæseren - fjern klistermærket. Hvis lejet er dækket med en gummihætte, skal du fjerne det forsigtigt. Tilsæt et par dråber olie. Saml strømforsyningen og tilslut den til systemenheden i omvendt rækkefølge.

Anbefalede: