Sådan ændres Layoutet

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Layoutet
Sådan ændres Layoutet

Video: Sådan ændres Layoutet

Video: Sådan ændres Layoutet
Video: Sådan kan du ændre layout i din Pixum fotobog 2024, April
Anonim

Layout er en tastaturtilstand, der er konfigureret til at indtaste tekst på et bestemt sprog. På computere fra russisktalende brugere anvendes som regel to typer layouts - engelsk og russisk. Afhængig af brugerens bekvemmelighed og niveau bruges flere metoder til at ændre indgangssproget.

Sådan ændres layoutet
Sådan ændres layoutet

Instruktioner

Trin 1

Flyt markøren over nederste højre hjørne på skrivebordspanelet. Find firkanten med bogstaverne "Ru" eller "EN" (afhængigt af det aktuelle layout, henholdsvis russisk og engelsk). Dette er sproglinjen. Klik på den med venstre museknap.

Trin 2

På listen over sprog, der vises (som standard - russisk og engelsk), skal du vælge det, du har brug for, og klikke på det med venstre museknap. Sørg for, at bogstaverne for det forkortede sprognavn i sproglinjen er ændret. Layoutet er blevet ændret.

Trin 3

Ellers ændres sproget ved hjælp af "Ctrl-Shift" eller "Alt-Shift" tasterne (afhængigt af indstillingerne i sproglinjen). Det aktuelle layout betyder ikke noget, det er kun vigtigt at trykke på kombinationen samtidigt. Når du har klikket på, skal du sørge for, at sproglinjen er ændret. Hvis der ikke er sket en første kombination efter ændringer, skal du bruge en alternativ kombination.

Trin 4

De taster, der giver dig mulighed for at skifte tastatur, konfigureres gennem menuen "Kontrolpanel". For at åbne menuen skal du åbne "Start" og derefter følge ruten: "Indstillinger" - "Kontrolpanel". Åbn komponenten "Regionale og sproglige indstillinger" og derefter fanen "Sprog og tastaturer".

Trin 5

Åbn fanen Tastaturskift i den nye kontekstmenu Language and Text Services. I feltet "Tastaturgenvej …" find og vælg linjen "Skift inputsprog". Klik på knappen "Skift kombination" nedenfor, og vælg det mest praktiske blandt de foreslåede muligheder. Klik på “OK” for at gemme indstillingerne. Gem indstillingerne, inden du forlader hver menu.

Anbefalede: