Marker Flere Filer

Indholdsfortegnelse:

Marker Flere Filer
Marker Flere Filer

Video: Marker Flere Filer

Video: Marker Flere Filer
Video: Graffiti review with Wekman. FLOW ink for squeezer marker markers 2024, April
Anonim

For hurtigt at kopiere eller flytte filer til en mappe er det nyttigt at vælge flere dokumenter på samme tid, hvilket i høj grad letter en pc-brugeres arbejde. Desuden er dette slet ikke svært at gøre.

Marker flere filer
Marker flere filer

Nødvendig

  • - computer;
  • - filer der skal vælges.

Instruktioner

Trin 1

Når man arbejder på en computer, skal brugerne ofte kopiere og flytte forskellige filer fra en mappe til en anden. Og her vil Windows-funktionerne være til stor hjælp, som giver dig mulighed for samtidig at vælge og trække og slippe flere filer fra sted til sted på én gang. Du kan bruge disse muligheder ved hjælp af musen eller tastaturet.

Trin 2

Åbn først den mappe, hvorfra du vil kopiere, flytte eller slette filer. Derefter skal du ved at klikke på hvert dokument udføre de nødvendige handlinger med dem. For at udføre en handling med flere filer skal du trykke på Ctrl-knappen på tastaturet og vælge dem, der skal behandles.

Trin 3

Hvis filerne beregnet til sletning (overførsel, kopiering) er ordnet i rækkefølge, kan du klikke på det tomme rum i mappen, hvorefter du bliver nødt til at "trække" musen og skabe en slags ramme omkring de filer, der ville fange alle dokumenter på én gang. Ved at vælge dem kan du udføre enhver ønsket handling med dem.

Trin 4

Alle tilstødende filer placeret sammen vælges også ved hjælp af tastaturet. For at gøre dette skal du trykke på Ctrl og markere det første dokument. Tryk derefter hurtigt på Skift-tasten og marker den sidst valgte fil. På denne måde vælger du flere filer på én gang. Højreklik derefter og vælg den ønskede mulighed.

Trin 5

Når du kopierer, kan du også bare trække med musen alle de valgte dokumenter til en mappe eller til skrivebordet. Samtidig spiller den originale kilde - mappen på harddisken, flytbare medier, kortlæser - ikke en særlig rolle i dette. Filer på dem tildeles på lignende måde. Sandt nok kan du kun kopiere dokumenter fra en DVD eller CD. Det vil næppe være muligt at slette dokumenter fra dem. Med hensyn til optagelse er dette kun muligt i nogle tilfælde.

Anbefalede: