Sådan Udskiftes USB-porten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskiftes USB-porten
Sådan Udskiftes USB-porten

Video: Sådan Udskiftes USB-porten

Video: Sådan Udskiftes USB-porten
Video: Уведомление Обнаружена влага как исправить часть 2 ответы на вопросы 2024, Kan
Anonim

USB-porten er en af hovedkomponenterne på en computer. Næsten alle enheder er tilsluttet ved hjælp af USB. Men som alle ting kan det gå i stykker. Og da flere enheder normalt er tilsluttet en moderne pc på samme tid, kan tabet af endda en USB-port medføre visse ulemper.

Sådan udskiftes USB-porten
Sådan udskiftes USB-porten

Nødvendig

  • - computer;
  • - USB-controller.

Instruktioner

Trin 1

Det første trin er at købe en USB-controller, da det ikke er muligt at købe en ny USB-port. Sådanne enheder er tilgængelige i næsten alle computerbutikker. De har normalt mindst tre USB-porte. Hastigheden af dets arbejde er også vigtig. I dag sælges controllere USB 2.0 og USB 3.0, sidstnævnte har den højeste hastighed.

Trin 2

Når controlleren allerede er tilgængelig, kan du begynde at installere den. Afbryd strømmen fra computeren og alle enheder. Fjern dækslet til systemenheden; til dette skal du skrue fastgørelsesskruerne af eller fjerne låsene. Læg systemenheden på siden. Dette vil gøre de efterfølgende handlinger meget lettere. Nu skal du finde PCI-stikket på bundkortet. Der burde være flere af dem. De findes normalt i nederste venstre side af bundkortet.

Trin 3

Sæt controlleren i åbningen. Ingen yderligere indsats er påkrævet: bare skub det til åbningen og læg et lille tryk. Det skal komme meget let ind. Skynd dig ikke for at lukke dækslet til systemenheden. Foreløbigt skal du kun slutte musen, skærmen og tastaturet til computeren. Tænd din pc. Indsæt driverskiven fra controlleren i drevet, den skal leveres sammen med købet. Installer dem fra disken, og genstart computeren.

Trin 4

Kontroller nu, om de nye USB-porte fungerer. Den bedste måde at gøre dette på er med en USB-stick. Indsæt enheden, og kopier alle oplysninger fra din computers harddisk til den. Hvis flashdrevet genkendes, og kopieringen er vellykket, fungerer de nye porte fint.

Trin 5

Sluk for din computer. Luk låget på systemenheden, og slut andre enheder til pc'en. Hvis systemet ikke registrerede en ny enhed, er problemet muligvis kun, at du ikke helt indsatte den i PCI-stikket. Prøv installationen igen.

Anbefalede: