Sådan Afbrydes En Arbejdsstation

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afbrydes En Arbejdsstation
Sådan Afbrydes En Arbejdsstation

Video: Sådan Afbrydes En Arbejdsstation

Video: Sådan Afbrydes En Arbejdsstation
Video: Sådan får du styr på gruppetavlen 2024, April
Anonim

"Workstation" -tjenesten hører til kategorien af standardtjenester i Microsoft Windows-operativsystemet og kan deaktiveres ved hjælp af standard ved hjælp af selve systemet.

Sådan afbrydes en arbejdsstation
Sådan afbrydes en arbejdsstation

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at du forstår arbejdsstationstjenestens rolle i forbindelse med tilslutning til fil- eller printershares og konsekvenserne af at deaktivere den. Denne handling kan kun anbefales som en midlertidig foranstaltning på hjemmecomputere, der ikke har forbindelse til Internettet.

Trin 2

Det skal også huskes, at følgende tjenester er direkte forbundet med Workstation-tjenesten i Microsoft Windows-operativsystemet:

- browser;

- messaging-tjenester

- annunciator;

- RPC (Remote Procedure Call Locator);

- netværkslogin.

Trin 3

Ring til hovedmenuen i Microsoft Windows XP-operativsystemet ved at klikke på knappen "Start" for at udføre handlingen med at deaktivere "Workstation" -tjenesten og gå til punktet "Kør".

Trin 4

Brug samtidig tryk på funktionstasterne Win + K til et alternativt opkald til dialogboksen Kør, og indtast værdien services.msc i feltet Åbn.

Trin 5

Bekræft udførelsen af kommandoen for at starte kontrolkonsollen ved at klikke på OK, og kalde genvejsmenuen for "Workstation" -elementet ved at klikke på højre museknap.

Trin 6

Vælg Egenskaber, og anvend afkrydsningsfeltet til Deaktiveret i afsnittet Starttype.

Trin 7

Bekræft anvendelsen af de valgte ændringer ved at klikke på OK-knappen eller åbne menuen "Rediger" i den øverste værktøjslinje for at få en alternativ metode til at deaktivere den valgte tjeneste.

Trin 8

Angiv kommandoen "Skift", og brug værdien af strengparameteren dword 00000004 i feltet "Værdi".

Trin 9

Bekræft anvendelsen af de valgte ændringer ved at klikke på OK-knappen (til Windows XP).

Trin 10

Ring til hovedmenuen i Microsoft Windows 7-operativsystemet ved at klikke på knappen "Start" og gå til "Kontrolpanel" for at udføre proceduren for deaktivering af "Workstation" -tjenesten.

Trin 11

Udvid noden Administrative værktøjer, og vælg sektionen Tjenester.

Trin 12

Ring til genvejsmenuen for "Workstation" -elementet ved at klikke med højre museknap og vælg kommandoen "Egenskaber".

Trin 13

Anvend afkrydsningsfeltet i feltet "Deaktiveret", og bekræft anvendelsen af de valgte ændringer ved at klikke på OK-knappen.

Anbefalede: