Sådan Slettes Dvale-filen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes Dvale-filen
Sådan Slettes Dvale-filen

Video: Sådan Slettes Dvale-filen

Video: Sådan Slettes Dvale-filen
Video: SCP-3426 En gnist i natten | keter | k-klasse scenarie scp 2024, Kan
Anonim

Dvalefilen bruges til korrekt funktion af tilstanden med samme navn. Denne tilstand bruges til det laveste strømforbrug, hovedsageligt i notebooks (batteristrøm). Efter deaktivering af dvaletilstand slettes systemfilen i nogle tilfælde ikke.

Sådan slettes dvale-filen
Sådan slettes dvale-filen

Nødvendig

Windows-operativsystem

Instruktioner

Trin 1

Dvaletilstand eller dvaletilstand hjælper dig med at lukke hurtigt, så når de genoptages, genstarter alle åbne programmer. Groft sagt fryser denne tilstand arbejdet på ubestemt tid, men computerens strøm er slukket helt sammenlignet med dvaletilstand.

Trin 2

For at deaktivere dvaletilstand i Windows Vista og Windows Seven-operativsystemer skal du aktivere administratorkontoen. Klik derefter på Start-menuen, og vælg Kontrolpanel. Klik på sektionen "Strømforsyning" i det vindue, der åbnes.

Trin 3

En applet vises foran dig, hvor strømforsyningen er konfigureret. Gå til afsnittet "Vælg en strømplan" og klik på linket "Opsæt en strømplan". Her skal du deaktivere dvaletilstand, for dette, overfor linjen "Sæt computeren i dvaletilstand", skal du vælge "Aldrig". Klik derefter på knapperne Gem ændringer og luk.

Trin 4

Denne handling kan også udføres som følger: Klik på linket "Skift avancerede strømindstillinger" og i vinduet, der åbnes, skal du placere "Aldrig" foran afsnittet "Dvale".

Trin 5

Deaktivering af dvale i operativsystemer i Windows XP-familien udføres via "Egenskaber: Display" -applet. For at gøre dette skal du højreklikke på et tomt rum på skrivebordet og vælge "Egenskaber". I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Screensaver" og trykke på "Power" -knappen.

Trin 6

Gå til fanen Dvaletilstand, og fjern markeringen af indstillingen Tillad dvale. Klik på knappen "OK" to gange.

Trin 7

I Windows XP løses problemet med en ikke-slettet dvaletilfil let - du kan slette den i fejlsikret tilstand. For nyere systemer er dette en blindgyde-løsning, så brug en lignende metode.

Trin 8

Start Run applet-vinduet fra Start-menuen, eller tryk på Win + R.-tastekombinationen. Indsæt følgende udtryk powercfg -hibernate-off eller powercfg -h fra i et tomt felt, og klik på OK. Efter en genstart træder ændringerne i kraft.

Anbefalede: