Sådan Går Du Ind I En Apostrof

Indholdsfortegnelse:

Sådan Går Du Ind I En Apostrof
Sådan Går Du Ind I En Apostrof

Video: Sådan Går Du Ind I En Apostrof

Video: Sådan Går Du Ind I En Apostrof
Video: 03.09. АНАЛИЗ ИНДЕКСОВ. RGBI. SP500. Доллар.Нефть. Золото. Серебро. Новости. Трейдинг.Инвестиции 2024, April
Anonim

En apostrof er et superscript-komma, der bruges skriftligt både på russisk (hovedsageligt til at skrive udenlandske egennavne) og på de fleste fremmedsprog i den latinske gruppe. For at indtaste dette tegn skal du bruge en speciel tast på standardtastaturet samt tegntabellen i Windows-operativsystemet eller Microsoft Office.

Sådan går du ind i en apostrof
Sådan går du ind i en apostrof

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde at indtaste et superscript-komma på er at trykke på tasten med anførselstegnene øverst og apostrofen nederst, hvilket er lige til venstre for Enter-tasten. I det kyrilliske tastaturlayout vises bogstavet "E" ved at trykke på denne tast. Men hvad hvis denne nøgle viste sig at være brudt, og det ikke er muligt at gå ind i en apostrof ved hjælp af tastaturet?

Trin 2

Hvis du arbejder i et af Microsoft Office-programmerne (Word, Excel osv.), Skal du gå til fanen "Indsæt" og klikke på knappen "Symbol". Som standard er den placeret på højre side af den seneste værktøjslinje. Vælg sektionen Superscript & Subscript for at indsnævre din søgning til hundredvis af tegn. Find apostrofen, og klik på knappen Indsæt. Et overordnet komma vises i teksten.

Trin 3

På samme måde kan du tilføje en apostrof til et tekstindtastningsfelt i ethvert Windows-program (browser, billedbehandlingssoftware, e-mail-applikation osv.). For at gøre dette skal du åbne menuen Start og skrive tabellen i søgefeltet, hvis din computer kører Windows 7, for hurtigt at finde System Map-systemapplikationen. For brugere af tidligere versioner af Windows skal dette værktøj søges efter ved i rækkefølge at åbne følgende sektioner i menuen "Start": "Alle programmer", "Tilbehør", "Systemværktøjer".

Trin 4

I dialogboksen Karaktertabel i applikationen kan kommasymbolet for overskrift findes i den første linje på listen over emner - dette vil være det syvende ikon i træk. En anden mulighed er at indtaste ordet Apostrophe i søgefeltet i den samme dialogboks. Programmet giver dig automatisk det ønskede symbol.

Anbefalede: