Sådan Fjernes Directx

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Directx
Sådan Fjernes Directx
Anonim

DirectX er en teknologi udviklet af Microsoft og bruges primært til at oprette computerspil og multimedieapplikationer. Du kan downloade Microsoft-opdateringer gratis på Microsofts websted.

Sådan fjernes directx
Sådan fjernes directx

Instruktioner

Trin 1

Nogle gange bliver det nødvendigt at fjerne den aktuelle version af DirectX for at installere en anden. DirectX Uninstaller er gratis og fjerner pålideligt alle DirectX-komponenter. Download værktøjet og installer det på din computer. Klik på Opsætning for at installere softwarekomponenterne.

Trin 2

Fra menuen Start skal du vælge Alle programmer og derefter DirectX afinstallationsprogram og genvej til inf-fil. Find den eksekverbare fil dxdiag.exe i mappen, hvor programmet er installeret, og kør det. Vinduet DirectX Diagnostic Tool åbnes. Fanen viser oplysninger om computeren og den version af DirectX, der er installeret på den.

Trin 3

Før du sletter, skal du oprette et systemgendannelsespunkt af sikkerhedsmæssige årsager. I menuen Start skal du vælge Alle programmer og derefter Tilbehør, Systemværktøjer og Systemgendannelse. Marker "Opret et gendannelsespunkt" og klik på "Næste" for at fortsætte. I feltet "Beskrivelse af gendannelseskontrolpunkt" skal du skrive "Gendannelsespunkt" og klikke på "Opret". Luk skærmen.

Trin 4

Afinstaller DirectX-pakke i sikker tilstand. Genstart computeren, og tryk på funktionstasten F8. Vælg "Safe Mode" i startmenuen.

Trin 5

Fra menuen Start skal du vælge Alle programmer, DirectX afinstallationsprogram og mappen Genvej til inf-fil. Find filen DxUnVer13.inf i den, højreklik på den og vælg "Installer" i kontekstmenuen. Programmet begynder at afinstallere DirectX. Når processen er afsluttet, skal du lukke alle vinduer og genstarte computeren i standardtilstand. For at kontrollere resultatet skal du køre dxdiag.exe fra kommandomenuen. I dialogboksen under fanen System vises en meddelelse: "DirectX-version: ikke fundet".

Trin 6

Et andet gratis program til fjernelse af DirectX er DirectX Eradicator 2.0. Download det og installer det på din computer. Pak zip-filen ud, og kør dxerad.exe. Bekræft anmodningen om at slette kommandoen ved at klikke på knappen "Ja". Når processen er afsluttet, skal du tillade genstart ved at klikke på "OK".

Anbefalede: