Sådan Gendannes Operativsystemet På En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Operativsystemet På En Bærbar Computer
Sådan Gendannes Operativsystemet På En Bærbar Computer

Video: Sådan Gendannes Operativsystemet På En Bærbar Computer

Video: Sådan Gendannes Operativsystemet På En Bærbar Computer
Video: Utføre HP Systemgjenoppretting på en bærbar HP-PC med Windows 8 2024, Kan
Anonim

Windows-operativsystemer har funktioner, der giver dig mulighed for at gendanne dem til deres tidligere tilstand for at rette de opståede fejl. Når du arbejder med en mobil computer, er der flere muligheder for at gendanne operativsystemet.

Sådan gendannes operativsystemet på en bærbar computer
Sådan gendannes operativsystemet på en bærbar computer

Nødvendig

Windows-startdisk

Instruktioner

Trin 1

Mange bærbare computere leveres med et forudinstalleret operativsystem. Nogle producenter opretter specifikt en separat partition på harddisken, hvor de placerer backup OS-arkivet. Hvis du har at gøre med en lignende situation, skal du køre en systemgendannelse fra et billede.

Trin 2

Indsæt Windows-startdisken i det bærbare drev. Når du arbejder med netbooks, skal du bruge en ekstern DVD-Rom. Tænd din mobiltelefon og åbn startmenuen. For at gøre dette skal du trykke på tasten angivet i startvinduet.

Trin 3

Vælg Intern / ekstern DVD-Rom afhængigt af den type drev, du bruger. Tryk på Enter-tasten. Når du har åbnet installationssystemmenuen til operativsystemet, skal du klikke på linket "Avancerede gendannelsesindstillinger".

Trin 4

I den næste menu til valg af indstillinger skal du vælge "Systemgendannelse". Fremhæv din arbejdskopi af Windows, og klik på Næste. Marker afkrydsningsfeltet ud for funktionen "Gendan fra arkiv".

Trin 5

Vælg et systembillede, der er placeret på en bestemt partition på din harddisk. Klik på knappen Kom godt i gang. Vent til operationerne er afsluttet. Den bærbare computer genstarter derefter automatisk.

Trin 6

Hvis du ikke har et backuparkiv, skal du bruge de automatisk genererede kontrolpunkter. For at gøre dette skal du vælge funktionen "Gendan systemets tidligere tilstand". Marker afkrydsningsfeltet ud for Brug kontrolpunkter. Klik på "Næste".

Trin 7

Vælg det relevante arkiv baseret på den dato, det blev oprettet. Klik på knappen "Start", og vent på, at proceduren er afsluttet.

Trin 8

Hvis der ikke er nogen disk, der kan startes, kan du prøve at starte operativsystemets sikre tilstand. For at gøre dette skal du trykke på F8-tasten efter at have vist OS-valgmenuen. Gå til systemgendannelsesmenuen ved hjælp af kontrolpanelet. Start denne proces ved hjælp af et backuparkiv eller kontrolpunkt.

Anbefalede: