Sådan Oprettes En Con-mappe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Con-mappe
Sådan Oprettes En Con-mappe

Video: Sådan Oprettes En Con-mappe

Video: Sådan Oprettes En Con-mappe
Video: Sådan oprettes tankekort online 2024, April
Anonim

Microsoft Windows har en liste med ord, der er reserveret af systemet. Normalt henviser disse ord til en slags enhed. Dette gør det umuligt at oprette en mappe eller fil med et bestemt navn, for eksempel "con". Du kan dog overraske en ven, kollega eller informatiklærer og oprette en sådan mappe som følger.

Sådan oprettes en con-mappe
Sådan oprettes en con-mappe

Instruktioner

Trin 1

Den første mulighed for at oprette en "forbudt" mappe er at oprette en mappe via kommandolinjen. Du skal være logget ind på Windows-operativsystemet som administrator for at udføre alle tilgængelige handlinger eller starte i fejlsikret tilstand. Fra menuen Start skal du vælge Programmer, Tilbehør-mappe, Kommandoprompt-applikation.

Trin 2

I kommandopromptvinduet, der vises, skal du indtaste: mkdir \.pathname

For eksempel: mkdir \. C: con Når du har indtastet stien til en mappe, skal du trykke på Enter. For at slette en mappe skal du også få adgang til kommandolinjen: rmdir \.folder_path Som du kan se, er kun begyndelsen på kommandoen ændringer. Muligheden for at oprette reserverede mapper via kommandolinjen er farlig. For det første kan du miste eller beskadige filer, der gemmes i mappen oprettet på denne måde. De kan ændre udvidelsen eller bare forsvinde. For det andet kan du stå over for problemet med at starte udstyret, for eksempel printeren, hvis navn du brugte i mappen "forbudt".

Trin 3

Den anden mulighed for at oprette en mappe med navnet con er ekstremt enkel. Faktum er, at alle de navne, der er reserveret af systemet, er skrevet med latinske bogstaver. Når du opretter en almindelig mappe i et hvilket som helst bibliotek, kan du således bruge de kyrilliske bogstaver "c" og "o" i stedet for de latinske. Visuelt vil det ikke være klart: disse er bogstaver i det engelske alfabet eller russisk.

Anbefalede: