Find En Lommeregner På Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Find En Lommeregner På Din Computer
Find En Lommeregner På Din Computer

Video: Find En Lommeregner På Din Computer

Video: Find En Lommeregner På Din Computer
Video: Find navn, produktnummer eller serienummer på din bærbare computer fra HP | HP Notebooks | HP 2024, April
Anonim

Windows-operativsystemet har et lommeregnerprogram, hvor du kan udføre beregninger af varierende kompleksitet og oversætte værdier. Der er flere måder at finde det på din computer.

Find en lommeregner på din computer
Find en lommeregner på din computer

Instruktioner

Trin 1

Efter installation af operativsystemet føjes som standard en genvej til regnemaskinen automatisk til Start-menuen. For at åbne applikationen skal du trykke på Windows-tasten på tastaturet eller Start-knappen i nederste venstre hjørne af skærmen og udvide alle programmer. I mappen "Standard" skal du klikke på ikonet "Lommeregner" med venstre museknap.

Trin 2

Hvis genvejen til det krævede program ikke findes i menuen Start, skal du finde lommeregneren selv i det bibliotek, hvor den oprindelige startfil er placeret. Åbn emnet "Denne computer", og vælg det lokale drev, hvor systemet er installeret. Åbn Windows-mappen til visning. I system32-undermappen skal du venstreklikke på ikonet calc.exe.

Trin 3

For at undgå at skulle gå så langt for at starte lommeregneren hver gang, kan du oprette en genvej til den på det sted, hvorfra det vil være mere praktisk for dig at kalde det. For at placere ikonet på skrivebordet skal du finde lommeregnerikonet på en af de beskrevne måder, højreklikke på det, vælge "Send" -punktet i genvejsmenuen og underpunktet "Desktop (opret genvej)".

Trin 4

Dette ikon kan også placeres i hurtigstart på proceslinjen. For at gøre dette skal du flytte markøren til lommeregnerikonet, trykke på og holde venstre museknap nede, trække ikonet til højre for Start-knappen på proceslinjen.

Trin 5

Skift af lommeregner fra enkel til teknik og omvendt sker i applikationsvinduet. I menuen "Vis" skal du vælge den indstilling, du har brug for, ved at klikke på den med venstre museknap. Indtastning af tal, tegn og symboler kan udføres både fra tastaturet og ved hjælp af museknapperne.

Trin 6

Hvis du ved et uheld slettede lommeregneren fra din computer, kan du finde forskellige versioner af den på Internettet. Følg instruktionerne, der følger med filerne, for at installere applikationen på din computer. Du kan også bruge en online regnemaskine, for eksempel på webstedet på

Anbefalede: