Computerspil, Der Er Blevet Klassikere

Indholdsfortegnelse:

Computerspil, Der Er Blevet Klassikere
Computerspil, Der Er Blevet Klassikere

Video: Computerspil, Der Er Blevet Klassikere

Video: Computerspil, Der Er Blevet Klassikere
Video: Computerspil - det gode, det onde og det midt i mellem - Bo Kampmann Walther 2024, Kan
Anonim

Med fremkomsten af personlige computere begyndte computerspil at vises i stort antal. Først var en almindelig mand på gaden tilfreds med alt, hvad der blev skabt. Du kunne spille PacMan i timevis og være tilfreds. Over tid begyndte udviklernes fantasi at tørre op, der var stor konkurrence i denne branche og som et resultat af et engangsprodukt af dårlig kvalitet. Men med jævne mellemrum udgav bona fide studios smukke spil, der hurtigt blev legendariske. Overvej nye og ikke så fantastiske spil, der næsten er blevet klassikere.

De bedste pc-spil
De bedste pc-spil

Bioshock Infinite

Et meget ungt projekt, som det er værd at være opmærksom på i dag. Vi husker alle den originale Bioshock for sin atmosfære. En slags utopisk by under vand med en lokal apokalypse og en dyb filosofisk baggrund, der strækker sig som et tog gennem hele spillet. Hvordan kunne en udvikler gøre efterfølgeren til franchisen unik og lige så interessant? For eksempel ved uventet at tilføje en masse solblænding til spillet, en himmelsk by og en ung sød pige som ledsager.

Fra de første minutter vil enhver spiller være opmærksom på de vidunderlige detaljer i verden og livets karakter hos alle figurerne. Tricks og tricks, der gradvist vises i spillet, lader ingen kede sig. Selvom nogle måske hævder, at den actionfyldte komponent i Bioshock ikke er så perfekt. For at forstå og gennemsyret af betydningen får vi kun i slutningen, når kreditterne slutter. Det kan være for tidligt at kalde dette spil en klassiker, men i dag er det sunket ned i sjælen hos mange mennesker.

Den sidste af os

Denne eksklusive til PlayStation-konsollen vil ikke lade nogen være ligeglade. Når alt kommer til alt er alt smart gjort her - fra plottet til gameplay og grafik. En historie om overlevelsen af en mand og en lille pige i det postapokalyptiske Amerika. Nogle kontroverser ramte hele menneskeheden, folk begyndte at blive til mutanter, verden har ændret sig for evigt.

Tredjepersonsvisning, moderne grafik, fantastisk og poleret gameplay. Under spillet vil du være heldig nok til at spille ikke en karakter, men flere. Du får tid til at besøge en bunke farverige steder. Selvom våben vil være tilgængelige, er det ikke altid muligt at kæmpe dig igennem. Fjenden er stærk og farlig, så et sted skal du løbe væk. Plottet får dig til at græde før eller senere. Nogen vil have en nærig mand, og nogen brister i tårer, dybt rørt. Sådanne spil kommer meget sjældent ud, hver spiller, der respekterer sig selv, er simpelthen forpligtet til at spille The Last of Us, som ifølge mange allerede er blevet en klassiker i dag.

Alan vågner

Dette er et usædvanligt detektivspil med rædsel og actionkomponenter. Du har muligheden for at spille som en ung bogforfatter, der, efter at være gået ud af byen med sin kone, faldt ind i en boblebad af mystiske begivenheder. Naturligvis bliver vi nødt til at løse det mystiske virvar.

At gå gennem plottet her og nu er ikke det værd. Stræk fornøjelsen et stykke tid, for historien er ikke særlig lang. Samtidig er episoderne mættet med dyb betydning, som skal fordøjes i tide. Flere tilføjelser er en god bonus. Hvis du bliver involveret og kan lide plottet, skal du sørge for at installere dem.

Om natten, i spilverdenen, ser vi den klassiske rædsel i al sin herlighed, og i løbet af dagen er det en mystisk og mystisk fredelig detektivhistorie. Her vil du ikke være bange for monstre, der hopper ud fra hjørnet, men selve atmosfæren skabt takket være scriptet, spilelementerne, grafikken og meget mere. For fuldt ud at forstå, hvad der står på spil, skal du prøve at fordybe dig i denne verden og dykke ned i detaljerne i handlingen. Alan Wake fortjener et sted på hylden ved siden af andre klassiske mesterværker.

Anbefalede: