Sådan Installeres En ældre Version

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres En ældre Version
Sådan Installeres En ældre Version

Video: Sådan Installeres En ældre Version

Video: Sådan Installeres En ældre Version
Video: Sådan får du styr på gruppetavlen 2024, Kan
Anonim

Installation af en ny driver til et NVIDIA-grafikkort betyder ikke altid at løse alle grafikproblemer. Det kan vise sig, at programmer (for eksempel spil) fungerede mere stabilt med den gamle version af driveren. Følg et par trin for at installere en ældre NVIDIA-grafikdriver.

Sådan installeres en ældre version
Sådan installeres en ældre version

Instruktioner

Trin 1

Inden du installerer en ældre version af driveren til NVIDIA-grafikkortet, skal du beslutte, hvor du vil installere det fra: download det fra Internettet eller kør den disk, der fulgte med grafikkortet. Med installationen af driveren fra disken er alt mere eller mindre klart - du skal bare indsætte disken i drevet og følge instruktionerne fra installationsprogrammet.

Trin 2

Hvis du ikke har en installationsdisk til at installere en ældre version af driveren, skal du først finde den. Gå til NVIDIA officielle hjemmeside (https://www.nvidia.ru) og vælg afsnittet "Drivere". I rullemenuen skal du vælge emnet "Beta og arkiverede drivere", klikke på linjen med venstre museknap

Trin 3

I vinduet, der vises, ved hjælp af linierne i rullemenuen, skal du angive dit grafikkorts type, serie og familie og også vælge det operativsystem, der er installeret på din computer og dets sprog. Klik på knappen "Søg", og vent på, at listen dannes.

Trin 4

På NVIDIA-webstedet skal du vælge den påkrævede driverversion fra listen, og venstreklikke på den for at gå til driversiden. Når du har foretaget overgangen, skal du gennemse oplysningerne på siden og klikke på knappen Download nu. Angiv stien for at gemme filen, vent på, at downloadet er afsluttet.

Trin 5

Dernæst skal du fjerne den driver, du har installeret i øjeblikket. Der er flere muligheder. Du kan klikke på ikonet for den fil, du lige har downloadet. Efter at have afsluttet indsamlingen af oplysninger, vil installationsprogrammet give dig besked om, at den aktuelle version fjernes og automatisk afinstallerer driveren.

Trin 6

En anden mulighed indebærer at fjerne den eksisterende driver selv. For at gøre dette skal du højreklikke på ikonet "Denne computer" på skrivebordet og vælge linjen "Egenskaber" i rullemenuen. I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Hardware" og klikke på knappen "Enhedshåndtering".

Trin 7

Vælg "Video adaptere" fra den genererede liste over udstyr. Ved at klikke på en linje eller klikke på "+" ikonet til venstre for den, vil du se dit grafikkort. Klik på den to gange med venstre museknap (eller en gang med højre museknap, og vælg punktet "Egenskaber" i rullemenuen). I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Driver" og klikke på knappen "Fjern".

Trin 8

Bekræft fjernelse af driveren, vent på computeren genstarter. Efter genstart af systemet vises skrivebordet i begrænset tilstand. Kør den gamle version af driveren, der er downloadet fra internettet, ved at klikke på dens ikon med venstre museknap. Følg instruktionerne fra installationsprogrammet, indtil driverinstallationen er afsluttet. Genstart din computer.

Anbefalede: