Sådan Oprettes En Genvej "Denne Computer"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Genvej "Denne Computer"
Sådan Oprettes En Genvej "Denne Computer"

Video: Sådan Oprettes En Genvej "Denne Computer"

Video: Sådan Oprettes En Genvej
Video: Subnet Mask - Explained 2024, Kan
Anonim

Genvejen til denne computer er som standard til stede på Windows-skrivebordet. Dens genvejsmenu indeholder links til at starte vigtige systemkomponenter - registreringseditor, enhedsadministrator, installationsguide, opdagelsesrejsende osv. Hvis visningen af denne genvej er deaktiveret på dit system, kan du aktivere den i OS-indstillingerne eller oprette en kopi af genvejen.

Sådan oprettes en genvej
Sådan oprettes en genvej

Instruktioner

Trin 1

Minimer eller luk alle programvinduer for at få adgang til fri plads på skrivebordet.

Trin 2

Åbn Windows Stifinder. For at gøre dette skal du bare trykke på tastekombinationen WIN + E, men du kan også starte Explorer gennem knappen "Start" ved at gå til afsnittet "Programmer" og vælge "Explorer" -linjen.

Trin 3

Klik på "Desktop" -elementet i venstre rude i Explorer, og find derefter ikonet "Denne computer", og træk det med musen til pladsen på skrivebordet uden genveje. I dette tilfælde betyder det ikke noget, om du trækker genvejen med venstre eller højre museknap. Under alle omstændigheder oprettes der en genvej til denne softwarekomponent i operativsystemet på skrivebordet.

Trin 4

En anden måde at gendanne den manglende genvej til "Denne computer" på skrivebordet er at aktivere dens visning i OS-indstillingerne. For at gøre dette skal du i Windows XP højreklikke på baggrundsbilledet og vælge Egenskaber i genvejsmenuen.

Trin 5

Gå til fanen "Desktop", find knappen "Tilpas Desktop" nederst og klik på den. Dette åbner vinduet "Desktop Elements".

Trin 6

Dette vindue åbnes forskelligt i Windows Vista. Først skal du starte kontrolpanelet ved at vælge det relevante punkt i menuen på knappen "Start". Derefter på siden "Design og personalisering" skal du klikke på linket "Personalisering" og i det vindue, der åbnes, skal du vælge linjen "Skift skrivebordsikoner".

Trin 7

I Windows 7 er måden at åbne det samme vindue også lidt anderledes på - efter start af kontrolpanelet ved at vælge det relevante punkt i menuen på "Start" -knappen, kan du indtaste ordet "personalisering" i søgefeltet. I søgeresultaterne skal du klikke på linket "Tilpasning" og i vinduet, der åbnes, klikke på "Skift skrivebordsikoner".

Trin 8

Når du har åbnet vinduet "Desktop Elements" i et af de beskrevne operativsystemer, skal du sætte et mærke i afkrydsningsfeltet ved siden af indskriften "Denne computer" øverst på fanen "Generelt" og klikke på "OK".

Anbefalede: