Sådan ændres Genvejen "Denne Computer"

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Genvejen "Denne Computer"
Sådan ændres Genvejen "Denne Computer"

Video: Sådan ændres Genvejen "Denne Computer"

Video: Sådan ændres Genvejen
Video: Sådan gør du den gamle computer lynhurtig 2024, April
Anonim

Et af hovedelementerne på skrivebordet er genvejen Denne computer. Det oprettes automatisk, når operativsystemet er installeret, og som mange andre genveje tjener det hurtig adgang til computerressourcer. Udseendet på dette element kan ændres, hvis det ønskes.

Sådan ændres genvejen
Sådan ændres genvejen

Instruktioner

Trin 1

For at omdøbe genvejen "Denne computer" skal du flytte markøren til dens ikon og højreklikke. Vælg kommandoen "Omdøb" i kontekstmenuen. Feltet med navnet bliver tilgængeligt til redigering, du vil forstå dette ved dets ændrede udseende. Indtast et nyt navn til genvejen, og venstreklik et vilkårligt sted på skrivebordet. Omdøbning af genvejen "Denne computer" påvirker ikke systemets funktion på nogen måde.

Trin 2

Hvis du vil ændre udseendet på selve "Denne computer" -ikonet, skal du henvende dig til "Display" -komponenten. For at gøre dette skal du højreklikke på området på skrivebordet uden filer og mapper. Vælg det sidste punkt "Egenskaber" i rullemenuen. Alternativt kan du åbne Kontrolpanel fra Start-menuen. I kategorien "Udseende og temaer" skal du venstreklikke på ikonet "Display".

Trin 3

En ny dialogboks "Egenskaber for skærm" åbnes. Der er flere måder at ændre udseendet på genveje på. Den første metode tillader en kommando at ændre ikonerne på alle hovedelementerne på skrivebordet ("Papirkurv", "Netværkskvarter", "Mine dokumenter") og ikke kun genvejen "Denne computer". Dette vil også ændre udseendet på vinduer og tapet. For at bruge denne metode skal du gå til fanen "Temaer" og vælge et nyt design i gruppen "Tema" ved hjælp af rullelisten. Anvend de nye indstillinger.

Trin 4

Den anden metode indebærer at vælge ikoner til desktopelementer selv. Åbn fanen "Desktop" og klik på knappen "Customize Desktop" i bunden af vinduet. En ekstra dialogboks "Desktop Elements" åbnes. Gå til fanen "General". I midten af vinduet vil du se ikonerne for hovedelementerne på skrivebordet. Vælg ikonet "Denne computer" med musen og klik på knappen "Skift ikon". I det nye vindue "Skift ikon" kan du vælge et nyt ikon fra de tilgængelige miniaturer.

Trin 5

Hvis du ikke fandt et passende ikon blandt standardeksemplerne, skal du angive stien til ikonet, som du tegnede eller downloadede fra Internettet. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Gennemse" og vælge det bibliotek, hvor det ikon, du har brug for, er gemt. Klik derefter på OK-knappen, anvend de nye indstillinger og luk vinduet "Egenskaber: Display".

Anbefalede: